Sari la conținut

Cum anume se obișnuia să se trișeze la sloturi? (P)

Cei mai mulți jucători de sloturi au visat să folosească diferite metode pentru a păcăli aparatele și pentru a doborî avantajul casei asupra banilor.

Atât pentru cazinou, cât și pentru jucători, precum și pentru trișori, aparatele de sloturi se numără printre cele mai profitabile jocuri de pe podeaua cazinoului.

Sloturile au fost întotdeauna un joc de-a șoarecele și pisica între trișori și casă, de când au fost dezvoltate datorită jackpoturilor enorme pe care le pot oferi.

Deși este foarte greu de păcălit un aparat, teoretic imposibil, (în special pentru cazinouri, deoarece jocurile de sloturi se bazează pe un generator de numere aleatorii), gamblerii din întreaga lume au descoperit că există câteva sfaturi și tactici care puteau ajuta pe oricine să câștige.

Introducerea ta în lumea sloturilor

Primele aparate de jocuri de noroc acceptau monede, ceea ce i-a determinat pe trișori să topească metalul ieftin și să creeze monede false . Prin înșelăciunea lor, jocul acorda rotiri gratuite fara depunere, ceea ce astăzi primești fără să trișezi. Aceștia șlefuiau monede până la dimensiunea unei monede reale pe care și-o doreau, câștigând astfel rotiri gratuite.

În plus, folclorul sloturilor are povești despre jucători de sloturi care obișnuiau să facă găuri în monede reale pentru a o conecta la un fir de pescuit și a o lăsau să cadă suficient de departe pentru a declanșa o rotire, ca apoi să o scoată din nou și să repete procedura pentru a juca gratis.

În cele din urmă, producătorii de aparate de joc au contracarat aceste eforturi cu un dispozitiv numit „escalator de monede”, care afișa monedele jucate anterior într-o fereastră, pentru ca toată lumea să le vadă. Atunci când operatorul observa în „coin escalator” monede false sau un număr insuficient de monede pentru câte rotiri aveau loc, știa că un trișor se afla în mijlocul lor.

Pe măsură ce sloturile mecanice cu role de odinioară au făcut loc sloturilor video electronice, aparatele cu monede au fost înlocuite de cele care acceptă bancnote în numerar sau bonuri de cazinou cu coduri de bare. Producătorii au înlocuit, de asemenea, configurația cu generatoare complexe de numere aleatoare (RNG) care „amestecă” rolele în combinații aparent infinite.

Coduri de trișat pentru păcănele

Scopul autorității de jocuri de noroc este de a se asigura că sectorul jocurilor de noroc este condus în mod legal și corect.

Aparatele de jocuri de noroc sunt construite de ingineri și sunt monitorizate și auditate, oferind în același timp un joc plăcut. Ce se întâmplă, totuși, dacă un inginer alege să manipuleze codurile în propriul avantaj?

Va trebui să înțelegeți exact cum funcționează aparatele de joc pentru a încerca să folosiți orice coduri de trișat. Problema cu această metodă este că, chiar dacă ați avea acces la codurile de trișare sau la codurile folosite pentru testare în timpul mentenaței, s-ar putea să aveți o problemă în a le folosi efectiv. Acest lucru se datorează pur și simplu faptului că fiecare interacțiune, fie că vine de la un jucător sau de la un inginer, este reordonată.

Totul face parte din licența cazinoului. Acest lucru se datorează faptului că însuși cazinoul trebuie să dovedească faptul că respectă regulile, astfel încât șansele ca un „străin” să poată ocoli securitatea cazinoului sunt destul de mici. Din câte știm, nimeni nu a folosit vreodată această metodă și a scăpat cu bine (deși logica dictează că, dacă ar fi reușit, ei bine, atunci nu am fi știut!).

Povestea magnetului

Să clarificăm un lucru: din moment ce toate aparatele de sloturi actuale sunt proiectate de un software de calculator și nu sunt magnetice, este de fapt imposibil să le păcălești folosind un magnet.

La aparatele anterioare, însă, când erau construite din metal, era posibil să trișezi cu un magnet.

Învârtind rolele și utilizând un magnet puternic în exteriorul aparatului pentru a le opri atunci când observați combinația câștigătoare. Apoi, trișorii scoteau magnetul și își primeau recompensa.

Deși nu era cel mai finuț truc, dacă era executat corect, oamenii puteau câștiga cu ușurință o mulțime de bani!

Monede polizate și monede false

A existat o perioadă în care tehnologia aparatelor de tip slot machine era în curs de dezvoltare, când aceste aparate foloseau atât un comparator fizic, cât și un senzor de lumină. În mod normal, senzorul optic detecta moneda în timp ce cădea în fantă atunci când introduceați o monedă. Cu toate acestea, comparatorul în care cădea moneda nu era conectat la acest senzor. Prin urmare, puteți folosi o monedă care a fost ascuțită și o puteți cupla cu un jeton de plastic de aceeași mărime. Jetonul ar rămâne în aparat, inițiind un nou joc, iar moneda micșorată ar fi returnată ca fiind inutilă.

În trecut, monedele erau cântărite în momentul în care erau introduse în aparatele de joc din cazinouri. Cazinoul putea astfel să fie sigur că moneda era autentică. Bineînțeles, unii jucători au continuat să încerce să manipuleze sistemul. Aceștia foloseau monede false care aveau aceeași greutate și compoziție ca și cele reale. Pe măsură ce tehnologia de securitate a avansat în timp, practica de a folosi monede false pentru a se amuza a dispărut.

Pescarul

Tehnica a fost totul în această înșelătorie la aparatele de joc. Moneda avea, teoretic, o sfoară atașată, pe care jucătorul o folosea pentru a o aduce înapoi în sus după ce a fost introdusă în aparat și jocul a început.

În zilele noastre, această metodă este imposibilă din cauza avansării tehnologiei.

Cum puteai să declanșezi aparatul să dea drumul la monede

Practic luai o coardă de chitară și a atașai de o tijă metalică îndoită. O împingea în gura de aerisire a aparatului și o mișcai până când era apăsat comutatorul de declanșare a cutiei de monede.

Tommy Glenn Carmichael este considerat creatorul acestei idei și a altor idei celebre de a trișa la sloturile din trecut.

Concluzie

Da, trișatul la sloturi poate fi interesant pentru unii, dar ideea generală din spatele sloturilor este ca jucătorii să se distreze și să își încerce norocul. Să trișezi la aparatele de păcănele nu este cu adevărat fezabil, dar este distractiv să afli povești vechi despre jocul care ne place tuturor.

 

Elena Oceanu

Elena Oceanu este absolventa a sectiei ”Jurnalism și Științele Comunicării” la ”Universitatea din București”, a început activitate a de jurnalist la ”Evenimentul Zilei”, în prezent fiind editor la publicația ”Doctorul Zilei”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel