Sari la conținut

Cum arată acum actorul din Iisus din Nazaret. Este schimbat radical și se spune că a fost urmărit de ghinion

Din cuprinsul articolului

În 1977, actorul britanic Robert Powell a fost distribuit în rolul lui Iisus în filmul lui Franco Zeffirelli, Iisus din Nazaret. Jucând alături de nume mari de la Hollywood, precum Anne Bancroft, Christopher Plummer și James Mason, Powell a oferit interpretarea vieții sale. Serialul a avut un succes uriaș și a fost urmărit de milioane de oameni din întreaga lume. Chiar și Papa l-a vizionat, plăcându-i atât de mult încât l-a aprobat oficial, ceea ce reprezintă o adevărată recenzie.

Robert Powell, cel care i-a dat viață lui Iisus din Nazaret, are în prezent 79 de ani și nu mai este atât de implicat în lumea Hollywood-ului.

După marele succes al filmului, a jucat în numeroase producții, deși în niciuna cu aceeași recunoaștere și succes, fiind marcat de personaj de-a lungul carierei sale.

În prezent ține discursuri și este mai aproape de lumea literelor, păstrând o înfățișare care amintește încă de Iisus din Nazaret.

Există actori care nu vor putea niciodată să scape de personajele lor din cauza impactului pe care l-au avut asupra publicului.

Puțini știu că actorul avea rolul lui Iuda înainte ca regizorul să descopere că fața lui se potrivea mai bine de cea a lui Iisus. Aproape niciodată nu clipea la cameră la cererea lui Zeffirelli, care se ocupa de fiecare detaliu.

„Cu toate acestea, deși încerc mereu să-l minimalizez, nu pot să nu fiu surprins că în continuare oamenii mă opresc pe străzile din diferite părți ale lumii, chiar și cu părul scurt, ochelarii și fără barbă”, a spus actorul odată la BBC .

 

Robert Powell este schimbat radical

Robert Powell este schimbat radical la peste 40 de ani de la prima difuzare a peliculei care a ramas in istorie.

Schimbare profundă pentru Robert Powell, actorul care a jucat un rol istoric în cinematografie.

Actorul englez Robert Powell a rămas în istoria cinematografiei, după ce a jucat rolul principal în filmul „Iisus din Nazaret”. Pelicula s-a bucurat de un succes uriaș și la noi în țară, fiind difuzată cu regularitate în Perioada Paștelui în ultimii 25 de ani.

Capodopera a fost realizată de celebrul regizor Franco Zeffirelli (decedat în urmă cu doi ani la vârsta de 96 de ani) în 1977 și este considerată a fi cea mai reușită biografie a lui Iisus Hristos.

Potrivit KanalD, 12 actori extrem de cunoscuți au jucat cel mai complex personaj din istorie, pe Iisus. Despre toți 12 s-a spus că ar fi fost blestemați. Robert Powell, de exemplu, a fost urmărit de ghinion. După interpretarea rolului care l-a consacrat, niciun alt regizor n-a avut curajul să-i atribuie un alt personaj.

Cum arată acum actorul care l-a interpretat pe Iisus din Nazaret. Cei 45 de ai trecuți din momentul în care a jucat rolul vieții lui l-au schimbat pe Robert Powell.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel