Sari la conținut

Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic. Pare desprinsă din povești

Cum arată casa în care locuiește Florin Piersic. Pare desprinsă din povești! Îndrăgitul actor își trăiește bătrânețea într-o locuință care pare conturată fix după sufletul lui.

Steaua teatrului românesc a reusit sa stranga in cariera sa o mica avere! Din banii castigati de-a lungul vietii, acesta a ales sa investeasca o parte din ei chiar in casuta in care locuieste cu sotia sa, Ana.

Celebrul actor si sotia sa locuiesc intr-o casa, apropiata de Somes, pe o strada linistita si boema, informeaza B1.

Actorul isi traieste batranetea fericit si linistit, intr-o casa care pare facuta special pentru sufletul sau.

Florin Piersic are doi băieţi, Florin jr, pe care l-a făcut cu Tatiana Iekel, şi Daniel, apărut din căsnicia cu Anna Szeles. Actorul este la a treia căsnicie, cu Anna Torok, o contabilă din Cluj-Napoca. Cei doi s-au căsătorit în 1993.

Cum arată acum fosta soție a lui Florin Piersic

Actorul a reîntâlnit-o pe Anna Széles la Viena, loc în care a jucat piesa “Străini în noapte”, împreună cu Medeea Marinescu.

„De când am plecat din tară ştiam, cumva, că s-ar putea să vină. Dânsa nu stă la Viena, fiul ei şi-al lui Florin, Daniel, locuieşte la Viena. Anna Széles stă de foarte mulţi ani la Budapesta şi a venit, special, pentru spectacol, pentru că nu-l văzuse.

I-am auzit, la un moment dat, glasul pe hol, dar nu am apucat să o văd înainte de spectacol. Eram în culise şi am auzit cum l-a primit sala pe Florin. A fost un urlet, ăsta e cuvântul. Nu au aplaudat puţin, lumea urla. Închipuiţi-vă o sală mare, o hală, unde s-au pus şi scaune în plus.

La un moment dat, Florin a zis foarte frumos – pentru că el, de obicei, vorbeşte cu publicul înainte: “Şi, acum, vreau să vă prezint pe cineva. În sală se află şi fiul meu, şi cei doi copii ai lui, nepoţii mei, dar şi artista sufletului meu”, aşa a prezentat-o pe Anna Széles”, a mărturisit Medeea Marinescu, pentru click.ro.

Sursă FOTO: DCnews

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel