vineri, martie 24, 2023

„Frumusețea este în ochii privitorului” spunea o zicală, însă dacă ar exista cei mai frumoși oameni din lume, oare cum ar arăta ei?

Frumusețea este un concept pe care fiecare îl vede diferit. Frumusețea nu moare niciodată și nu pălește o dată cu anii. Un om frumos va rămâne frumos mereu și nu fiindcă trăsăturile fizice se vor înăspri cu anii. Cu ajutorul unui program, cercetătorii britanici conduși de Dr. Chris Solomon de la Universitatea din Kent , au realizat portretele celor mai frumoși oameni din lume. Conform unui sondaj de opinie, britanicii au fost rugați să aleagă dintr-o serie de portrete cele mai frumoase trăsături (ochi, buze, păr, nas) , iar programul a îmbinat cele mai punctate calități.

Te-ar mai interesa: Medic oncolog: 10 moduri de a reduce riscul de can...

Astfel, femeile trebuie să aibă o față în formă de inimă, în genul actriței Natalie Portman, sprâncene definite și buze pline, iar pentru bărbați părul negru, o bărbie definită.

Un alt proiect care urmărește frumusețea din toată lumea este Atlasul Frumuseții, unde , fotografa Mihaela Noroc călătorește în toată lumea pentru a fotografia cele mai pure chipuri din toate culturile.

cum-arata-cei-mai-frumosi-oameni-din-lume-1 cum-arata-cei-mai-frumosi-oameni-din-lume-2 cum-arata-cei-mai-frumosi-oameni-din-lume-3 cum-arata-cei-mai-frumosi-oameni-din-lume-4

A.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private