luni, noiembrie 28, 2022

Cum arată Feli după ce și-a reparat dinții. Stomatologul care a atacat-o pe Dana Budeanu, dr. Ana Cichirea, a analizat dantura artistei și a rămas surprinsă.

Medicul spune că observă o schimbare majoră în bine, deși, la prima încercare, rezultatul ar fi fost unul dezastruos.

„Dacă vorbesc cu tine și în loc să mă uit în ochii tăi ți se pare că mă uit în gura ta, să știi că nu ți se pare.

Te-ar mai interesa: Constipație și dureri de spate în zona lombară: ce...

Chiar mă uit.

Nu pot să mă abțin.

Așa și cu Feli.

O ascult, îmi place mult vocea ei și de curând am observat o schimbare majoră în bine. Nu știu unde, cum, când și cine este responsabil de această transformare în zâmbetul talentatei cântărețe, dar mă bucur tare mult să văd că a luat această decizie.

De ce “bârfesc” cu voi acest lucru? Pentru a atrage atenția asupra diferenței între cele două reabilitări dentare, ambele cu scop estetic, ambele cu coroane, ambele făcute de către un medic dentist contra unui cost.

Primul rezultat este dezastruos, al doilea spectaculos.

Te-ar mai interesa: Vești bune pentru românii care au boala Crohn. Pri...

Reabilitările orale estetice sunt dificil de realizat

De ce? Pentru că reabilitările orale estetice sunt dificil de realizat și nu toți medicii au pregătirea, aparatura, materialele necesare, echipa de colaboratori specializați disponibilă pentru a face corect acest lucru.

Reconstrucțiile dentare trebuie INTEGRATE în funcționalitate, în estetica zâmbetului, în estetica facială și, foarte important, trebuie să respecte limitele spațiului biologic (atenție la gingie!).

Te-ar mai interesa: Gripă, VSR sau COVID? Ce ar trebui să știe părinți...

Nu mereu, dar de cele mai multe ori aceste tratamente necesită colaborare interdisciplinară între medicul dentist și ortodont, chirurg, parodontolog, endodont și tehnician, un timp îndelungat de tratament, costuri financiare mari și multă răbdare.

Orice compromis va fi un minus pentru rezultatul final, iar unele alegeri neinspirate pot avea efecte dezastruoase pe termen lung, fiind foarte dificil de corectat ulterior.

Te-ar mai interesa: De ce rămân bărbații în căsnicii nefericite: 6 mot...

Dacă vreți vreodată să faceți îmbunătățiri în zona asta, vă sfătuiesc să alegeți înțelept.

Cu drag, dr. Ana Cichirea”, a scris medicul pe rețelele de socializare.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private