vineri, octombrie 7, 2022

Prințul William și Prințul Harry au o soră vitregă și de asemenea… un frate vitreg, știați? Puțini sunt cei care cunosc detalii despre acest subiect, mai ales că Tom își păstrează un profil secret atunci când vine vorba de familia sa.

Frații vitregi ai prinților Willian și Harry sunt Tom Parker Bowles, un critic gastronomic respectat, și Laura Lopes, care nu este cunoscută publicului.

Te-ar mai interesa: Horoscop 7 octombrie. Nu irosi celulele nervoase p...

Tom Parker Bowles este fiul lui Camilla – mama vitregă a lui William și Harry – și al ofițerului de armată Andrew Parker Bowles.

Are 47 de ani și este un renumit critic gastronomic. El este, de asemenea, scriitor, după ce a lansat un total de șapte cărți de bucate și marca de slănină „Mr Trotter’s Great British Pork Crackling”.

Probabil ești curios dacă vizitează frecvent Palatul Regal și face parte din familia regală, răspunsul este… nu.

Tom, un critic gastronomic respectat

Sunt puține fotografii cu el în compania „regelui”, dar cea mai amintită și oficială este aceasta de la nunta Camillei și Prințului Charles, la Castelul Windsor în 2005, imediat după ceremonie.

Te-ar mai interesa: Boala care răpune zeci de mii de oameni poate fi d...

Sursă: Antena 1

Laura Lopes a administrat The Gallery Space din Londra

Laura a ales să ducă o viață liniștită când mama ei s-a căsătorit cu Prințul Charles, astfel nu se știu foarte multe detalii despre ea. Este căsătorită cu un expert contabil, fiul unui baron, și au împreună trei copii. Aceasta a și cochetat cu presa, fiind la un moment dat corespondent pentru revista Tatler și a administrat The Gallery Space din Londra. Ea a mai fondat galeria de artă Eleven, scrie glamour.ro.

Te-ar mai interesa: Atac de cord: 40% dintre femei se plâng de ACEST s...

La nunta ei au fost prezenții prinții Wiiliam și Harry, iar Laura și una dintre fiicele ei au fost domnișoare de onoare la nunta Prințului William cu Kate Middleton.

Cat despre fotografia de nuntă a prințului Charles și a lui Camilla Parker-Bowles, întregul clan combinat s-a reunit pentru un portret de familie pentru posteritate.

De la stânga la dreapta: Prințul Harry, Prințul William, Prințul de Wales și noua sa mireasă Camilla, Tom Parker-Bowles și Laura Parker-Bowles. Fotografia memorabilă a fost surprinsă în salonul alb din Castelul Windsor după binecuvântarea nunții, scrie Impact.

Te-ar mai interesa: 5 semne de depresie pe care nu ar trebui să le ign...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private