sâmbătă, iunie 25, 2022

Primarul General al Capitalei este prima femeie care a reușit să câștige pentru prima oară în istorie alegerile pentru funcția de primar. Gabriela Firea și-a început cariera în presă în 1990, ca reporter la săptamânalul „Pur și simplu“ din Bacău. A venit apoi la Cotidianul Azi din București.

A fost redactor-prezentator la Radio Contact și în perioadapână în 1999 a lucrat la Televiziunea Română ca realizator de reportaje economice, în special financiar–bancare, editor–prezentator al emisiunii „Jurnal”, realizator-moderator al emisiunii „Ediție Specială” și Realizator-moderator al rubricii „Știrea Zilei”.

Te-ar mai interesa: Vrei o mărire de salariu? Iată ce culori trebuie s...

Gabriela Firea Foto: libertatea.ro
Gabriela Firea (1994)
Foto: libertatea.ro

După această perioada, Firea a trecut pe partea de consultanță politică. A  fost consilier pentru relații publice și imagine a premierului Mugur Isărescu, iar în perioada februarie-decembrie 1999 și purtător de cuvânt al Guvernului și Secretar de Stat, șef al Departamentului pentru Comunicare din cadrul Guvernului Mugur Isărescu.

Gabriela Firea, TVR

În 2001 a intrat în trustul de presă Intact, condus de Dan Voiculescu A fost redactor și prezentator al emisiunii „Observator”, precum și realizator al emisiunii „Săptămâna Financiară” la Antena 1 și a l emisiunii „Știrea Zilei” la Antena 3. A condus revista Săptămâna Financiară și s-a aflat la conducerea firmei Intact Advertising, o agenție de organizare evenimente și publicitate. A fost și director general al ziarului Financiarul și al revistei Felicia.

Te-ar mai interesa: Și-au anulat NUNTA, după 7 ani de relație. Vestea ...

Gabriela Firea, Oservator

Cariera politică a Gabrielei Firea este relativ recentă. Ea a intrat în PSD în 2012, când a și candidat pentru un loc în Senat, din partea PSD, în colegiul 1 Ilfov, unde primar era soțul ei, Florentin Pandele. A fost aleasă de 74,65% dintre cei care au votat. Citiți continuarea pe libertatea.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private