marți, decembrie 6, 2022

Cum arata Paula Seling nemachiata! Cantareata are un ten perfect! Frumoasa artistă a publicat o fotografie cu ea în care nu are strop de machiaj şi dovedeşte, astfel, că este o femeie foarte îngrijită, iar tinereţea este cuvântul care o caracterizează!

Pe pagina sa de socializare, artista a publicat o imagine in care apare nemachiata, iar in cazul sau timpul pare ca sta in loc, pentru ca arata mai bine ca niciodata.

Te-ar mai interesa: Decembrie, luna cadourilor pentru aceste zodii: mă...

Cu această imagine, Paula Seling trezeşte invidia multor tinere care nu se pot mândri cu un astfel de ten fără riduri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Paula Seling (@paulaseling)


Paula Seling, siluetă de invidiat

În cadrul unei emisiuni de televiziune, cântăreața Paula Seling a mărturisit că jumătate din alimentele pe care le consumă sunt crude, în special salate.

Artista a mai spus că, în anul 2010, a renunțat definitiv la consumul de carne, după ce a urmărit o serie de documentare despre industria cărnii.

„Consum salate multe, leguminoasele au proteine multe, fac combinaţii cu soia. Cel puţin jumătate din ce mănânc e crud. Am renunţat la carne în 2010, când am vizionat nişte documentare despre industria cărnii, iar în urmă cu 3 ani jumătate am decis să nu mai consum niciun fel de produs de origine animală. De când am adoptat stilul ăsta de alimentaţie, colesterolul mi s-a reglat, am toate analizele excelente”, a povestit Paula.

Te-ar mai interesa: Doliu la Hollywood. O cunoscută actriță a murit di...

Întrebată de unde își ia proteinele, artista a spus: ”proteina se află în toate plantele, în plantele cu frunze verzi, în cantități foarte mari. În lumea aceasta, nu există om care să aibă deficit de proteine, ci oameni care au deficit de vitamine. Proteinele se iau din fasole, năut, linte, spanac, semințe, chiar și cartofi. Toate legumele conțin și proteine. Elefanții sunt uriași și se hrănesc cu iarbă. Sunt o grămadă de mamifere foarte grele care se hrănesc cu iarbă”.

Te-ar mai interesa: Dana Budeanu, mesaj incendiar pentru ministrul Săn...

În plus, artista a declarat, în cadrul unui interviu cu părintele Vasile Ioana, că a renunțat la cafea și, în locul acesteia, optează pentru ceaiul verde cu miere.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private