Sari la conținut

Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Ilinca are doar 24 de ani!

Cum arată viitoarea soție a lui George Simion. Pentru că a vrut să pună capăt speculațiilor, liderul AUR a scos-o la lumină pe Ilinca, tânăra care i-a furat inima.

Ilinca, viitoarea doamnă Simion, are doar 24 de ani. Tânăra vrea să stea cât mai departe de lumea politică și, potrivit liderului AUR, s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă.

”Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris George Simion într-un comentariu pe Facebook.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani se numește Ilinca și este proaspăt absolventă a unei facultăți de drept.

Citeste si:

Postarea apărută în mediul online a stârnit mii de reacții, mulți internauți considerând că tânăra este mult prea mică pentru George Simion.

Președintele Partidului AUR, George Simion, a dat toate aceste detalii după ce în spațiul public au apărut o mulțime de speculații cu privire la aleasa inimii sale și cu nunta care urmează să aibă loc în curând.

El a ținut să sublinieze că de acum înainte, în fotografiile pe care le va face în fața bisericilor din întreaga Românie va apărea și soția sa. Astfel aceasta va fi cunoscută de toată lumea.

”De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi!

Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, a mai scris George Simion la postarea sa de pe Facebook în care a vrut să pună punct speculațiilor despre cine este viitoarea sa soție.

Sursă FOTO: Facebook George Simion

Mama lui George Simion, nerăbdătoare să îl vadă la casa lui

În urmă cu câteva luni, George Simion lăsase de înțeles că va face nunta în curând. Acesta declarase și că își dorește mulți copii și că mama sa este nerăbdătoare să-l vadă la casa lui.

„Îmi doresc mult copii. Vreau șase copii. Cineva mai trebuie să facă copii și în țara asta”, a declarat politianul. „Am vârsta să mă însor. În 2024 o să fiu ocupat”, a adăugat acesta pentru EVZ Capital.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.