Sari la conținut

Cum arătau dinții vedetelor înainte de celebritate?

Te-ai intrebat vreodata cum de reusesc toate vedetele de la Hollywood sa aiba dinti impecabili? Schimbarea de look nu mai este suficienta, iar acum cabinetele stomatologice ofera si o schimbare de zambet, pana la urma cel mai atractiv accesoriu. De la albire dentara, fatete sau aparate dentare, dr. Andra Custra, medic stomatolog Andra Smile, iti spune la ce solutii apeleaza vedetele si cum poti avea si tu un zambet de milioane.

”Majoritatea vedetelor nu au fost inzestrate din nastere cu zambetele de film, de aceea s-au si inventat in anii 40 procedurile stomatologice estetice, cele mai folosite in lumea showbiz-ului fiind fatetele dentare, coroanele integrale ceramice, albirea dentara, implanturile dentare, puntile pe zirconium, aditie de os sau remodelarea gingiei in functie de nevoile estetice. Desigur, exista avantaje si dezavantaje pentru orice procedura medicala, de aceea in cazul oricaror tratamente de estetica dentara, igiena si grija pentru sanatatea orala creste exponential”, explica dr. Andra Custura.

Tom Cruise
Primele filme ale lui Tom Cruise nu l-au propulsat chiar in top din punct de vedere al esteticii dentare si putem observa cu usurinta cat de decolorati si nealiniati erau. Initial a mers pe varianta albirii si indreptarii dintilor, dar se pare ca nu a fost suficient si acum a trecut la fatete.

1

Zac Efron
In primele seriale in care a jucat, Zac Efrom are un zambet cel putin labartat. Dintii inegali au fost reparati si albiti, iar acum zambetul lui e in topul burlacilor.

2

Hillary Duff
Pana sa inceapa sa cante, Hillary Duff nu si-a schimbat dantura, insa in timpul unui concert si-a ciobit un dinte si a hotarat ca in loc sa-si schimbe doar un dinte, mai bine sa treaca la un set de fatete.

3

Nicolas Cage
Nicolas Cage este un actor unic din multe puncte de vedere care se pregateste temeinic inainte de fiecare rol. Pentru filmul Birdy, Cage si-a scos doi dinti pentru a intra in pielea actorului. A trecut apoi la implanturi si fatete.

5

George Clooney
Unul din cei mai sarmanti actori si-a schimbat dantura după 40 de ani, când era deja celebru, şi standardele o impuneau. Acum afişează nişte dinţi mai albi decât sarea rafinată, cu o formă perfectă.

4

Miley Cyrus
In adoloscenta, cand o interpreta pe Hannah Montana, Miley nu a dat prea mare atentie danturii, dar cand a inceput sa adopte un stil din ce in ce mai socant si-a innoit si dantura prin indreptarea si albirea acestora.

Celine Dion

Desi are o voce de inger, dintii sai nu au fost dintotdeauna la fel de perfecti. In 1990, cand a inceput sa se remarce a facut o schimbare si in ceea ce priveste dantura prin dinti mai micuti si mai albi.

6

Morgan Freeman
Unul din cei mai buni actori ai generatiei sale, Morgan Freeman a experimentat odata cu varsta si o coloratie naturala a dintilor. Cu noua sa dantura, implanturile si albiri dentare, arata mult mai tanar acum.

7

”Astfel de tratamente estetice au costat vedetele si pana la 50.000 dolari. Desigur, pe cat ne dorim rezultate mai naturale, nuante mai apropiate de restul dintilor, calitatea materialelor trebuie sa fie mai buna. Acum tehnologia permite crearea de restaurari dentare din portelan intr-o chestiune de minute in loc de zile, restaurari dentare mai sigure prin reducerea utilizarii plombelor de amalgam de metal, care contin de multe ori urme de mercur. Folosind materiale non-metalice, care sunt mai apropiate de smaltul natural al dintilor, se ofera astfel restaurari cea mai inalta calitate”, adauga dr. Andra Custura.

Prin utilizarea noilor tehnologii (EMAX) medicul dentist este in control complet al rezultatului final. De la coroane, inlay-uri, onlay-uri sau fatate, toate sunt proiectate si fabricate de la inceput pana la sfarsit de catre medicul dentist, el avand control total asupra cum va arata si potrivi, spre deosebire de o coroana facuta intr-un laborator care este sub controlul tehnicianului si asistentilor ce lucreaza cu modele de ipsos si nu au vazut niciodata pacientul.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: