Sari la conținut

Cum cureți în mod natural vasele de sânge? Elimină depunerile rapid

Sănătatea vaselor de sânge este foarte importantă pentru organism. Până la urmă, acestea sunt responsabile pentru transportarea sângelui în tot organismul.

Din nefericire, din cauza stilului de viață nesănătos, multe persoane se confruntă cu depuneri pe vasele de sânge. Acestea împiedică circularea normală a sângelui și pot declanșa afecțiuni grave.

Remediu pentru curățarea vaselor de sânge

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, dezvăluie care este un remediu potrivit pentru a elimina depunerile din interiorul vaselor de sânge.

Invitată în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a explicat beneficiile unui amestec simplu, ușor de preparat, asupra sănătății.

Potrivit bioenergoterapeutului, această combinație poate avea un efect benefic asupra vasele de sânge, dar poate și un ajutor în stările de anxietate.

Vasele noastre de sânge au tendinţa să facă depuneri pe ele şi un leac foarte bun, o soluţie foarte bună pentru a scăpa de acele depuneri pe vasele de sânge o avem la îndemână.

Se face cu seminţe de mărar, miere şi rădăcină de valeriană.

Se prepară foarte simplu. Se pune 100 de grame de seminţe de mărar, două linguri de rădăcină de valeriană măcinată, doi litri de apă fierbinte. Amestecăm seminţele cu valeriana, turnăm doi litri de apă fierbinte, într-un borcan de trei litri.

Lăsăm să se răcească până la 40 de grade, şi apoi punem două linguri de miere.

Învelim foarte bine borcanul, ca atunci când facem compot şi îl lăsăm o zi. După care, acea soluţie pe care o avem, bem câte o lingură mare, cu jumătate de oră înainte de fiecare masă.

Cura de tratament este de 20 de zile, facem pauză 10 zile şi apoi mai facem o cură de 20 de zile şi atât. Borcanul poate să stea oriunde apoi.

Ne poate ajuta şi la liniştire valeriana”, a declarat Lidia Fecioru la Antena 3.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.