Sari la conținut

Cum faci prăjitura vulcan? Este gata în 20 de minute

Prăjitura vulcan și-a creat un renume pe Internet, pentru că este foarte simplu de făcut, iar rezultatele sunt excepționale – crocantă la exterior, cremă la interior. Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple

O ciocolată de menaj sau o ciocolată simplă din comerț

Depinde de câte porții faci – ai nevoie de numărul poților x numărul ouălelor – pentru 2 porții pune 2 ouă

O bucățică de unt pentru prăjituri

2 linguri de zahăr

2 linguri de făină

Un plic de praf de copt

Amestecă untul cu zahărul, apoi încorporează fiecare ou până ce se omogenizează, adaugă făină și praf de copt.

Topește ciocolata la bein-marine sau la cuptorul cu microunde și adaug-o în compoziție. Unge forma cu unt ca prăjitura să nu se lipească

Pune aluatul într-o formă destul de înaltă ca să nu dea pe afară și lasă prăjitura 15-20 de minute la cuptor

Ana Maria Nitu

Ana Maria Nitu, studiază la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, a fost jurnalist la Evenimentul zilei, www.evz.ro si Doctorulzilei, www.doctorulzilei.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel