luni, septembrie 28, 2020

Medicul oftalmolog Monica Pop este o prezență constantă în spațiul public. Puțini știu însă că a trecut prin încercări grele pe care nu le înțelege nici astăzi. Monica Pop a învins boala și se simte bine, după ce a fost operată de mai multe ori de cancer la colon și a urmat tratament cu citostatice.

Monica Pop a făcut dezvăluiri emoţionante despre cum a reuşit să învingă boala. Cunoscută doctoriţă a fost invitată la Teo Show şi a vorbit despre tratamentul chinuitor şi efectele lui secundare, dar a subliniat că acest lucru nu a împiedicat-o să meargă mai departe. Vizibil schimbată, Monica Pop a mărturisit că acum se simte bine, dar nu a fost aşa la început când a aflat că are cancer la colon. Specialista a fost operată de mai multe ori şi a făcut chimioterapie. Medicul a ţinut să transmită că este foarte important că toată lumea să aibă asigurare de sănătate, altfel, tratamentul este destul de costisitor.

Citește și:

“Un psihic bun nu ai cum să ai când ai aşa ceva. Nici cei din jur nu au puterea să ascundă, sunt foarte trişti, sunt disperaţi. Arată că sunt disperaţi, pentru că ar putea să piardă pe cineva drag. Asta nu e permis! Cine are de plâns să se ducă afară! Rata de deces în cancer este acum de 20 la sută, restul se vindecă sau trăiesc cu asta. Acum câţiva ani, 1 la 27 de oameni făceau cancer, acum e 1 la 4. Eu personal nu am avut de ce să fac boala asta. Eu nu am avut cazuri de cancer în familie, nu mănânc gras. O dată apare o mutaţie genetică şi asta e. Am şi o structură vulcanică, în meseria noastră e stres. Fiica mea îmi spunea să fiu mai liniştită, dar nu am cum, pentru că asta este firea mea”, a povestit dr. Monica Pop, încrezătoare că boala nu îi va mai face probleme.

Parteneri