marți, ianuarie 25, 2022

Inflacararea de la inceputul relatiei ne impiedica, deseori, sa ne dam seama de hibele de caracter al partenerului, motiv pentru care abia dupa o buna perioada de timp ne dam seama ca ne-am indragostit de un om rau sau nebun.

Multi dintre noi au avut experiente esuate in dragoste cauzate cel mai des de incapacitatea de a judeca corect o persoana. Se intampla ca dupa luni de relatie sa constientizezi ca omul de care te-ai indragostit nebuneste are un caracter execrabil, este egoist, ipocrit si apeleaza la santaj emotional pentru a mentine controlul asupra ta. Astfel de comportament este specific oamenilor lipsiti de coloana vertebrala, care s-au inrait pe parcursul vietii pe fondul unor experiente neplacute de care, pana una alta, tu nu ai nicio vina.

Te-ar mai interesa: IPS Teodosie, 3 amenzi pentru CARANTINĂ. Cum se ap...

Pentru a nu ajunge in situatia in care, dupa luni de zile sau chiar dupa un an, sa-ti dai seama ca partenerul de cuplu este efectiv un om rau, poti sa acorzi atentie felului in care se comporta si in care actioneaza in relatia cu alte persoane pentru a descoperi din timp daca are cu adevarat hibe majore de caracter. Iata semnele care indica faptul ca te-ai indragostit de o persoana total nepotrivita!

  1. Cum se comporta cu familia si cu prietenii

Partenerul tau este respectuos in relatia cu rudele si cu prietenii? Sare in ajutor cand cineva da de greu din cercul lui apropiat de prieteni? Vorbeste frumos cu ei? Sau ii barfeste deseori pe la spate, ii judeca desi n-ar trebui, ii desconsidera in permanenta si incearca sa-si arate mereu superioritatea fata de acestia? Daca observi ca partenerul tau este lipsit de respect si de bun simt cu rudele si prietenii, ca este ipocrit in relatiile nu el, sunt sanse mari sa se comporte la fel si cu tine pe parcursul relatiei.

Te-ar mai interesa: Moment critic pentru evoluția pandemiei! OMS avert...

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private