joi, iunie 1, 2023

Britanicul Anthony Smith este detectiv particular de mai bine de 36 de ani, în 2010 devenind vicepreședintele Asociației Internaționale a Detectivilor Particulari. El și-a petrecut ani din viață urmărind soții infideli de pe mai multe continente, motiv pentru care este în stare să miroasă infidelitatea de la distanță.

Dacă ai bănuieli că partenerul tău de viață te înșală, există anumite semne care îl pot da de gol:

Te-ar mai interesa: Nu reușești să dormi noaptea? Lipsa acestui nutrie...

Grija tot mai mare pentru aspectul său fizic

Dacă observi că partenerul tău a devenit mai interesat decât de obicei de cum arată, se duce la salon mai des, își cumpără haine noi și petrece mai mult timp aranjându-se, înseamnă că vrea să impresioneze.

Schimbări în programul zilnic

Dacă înainte știai exact ora la care începe și termină munca, de o perioadă încoace constați că are tot mai multe ședințe prelungite după program, ieșiri în oraș sau chiar întâlniri de serviciu la 07.00 dimineața. Sunt șanse să fie toate reale. Dar dacă se repetă de prea multe ori, ai tot dreptul să ai suspiciuni. Detectivul particular Anthony Smith a mai constatat că partenerii infideli, al căror program de zi cu zi era destul de monoton înainte să ajungă în alte așternuturi, încep să-și ocupe tot mai mult timpul liber cu activități care nu presupun și prezența soției sau a iubitei: își fac abonamente la sală, la piscină, spun că au nevoie să se relaxeze și ies la o plimbare de unii singuri, teoretic, sau par să-și dedice tot mai mult timp anumitor hobby-uri pe care le neglijaseră de ceva vreme.

Te-ar mai interesa: Metapneumovirusul uman, noul virus ucigaș.  Simpto...

Bunăvoință și politețe exagerată pentru sexul opus

Persoanele care înșală sunt mai binevoitoare și mai politicoase cu persoanele de sex opus, mai ales cu cele celibatare. Involuntar, sunt mai deschiși și mai drăguți cu oamenii nou cunoscuți. Ipotetic vorbind, dacă soțul, care are o aventură extraconjugală, și soția ies în oraș la o întâlnire cu colegii de muncă ai oricăruia, soțul adulterin se va arăta foarte politicos și săritor cu femeile neînsoțite din grup.

Te-ar mai interesa: Vitamina esențială pentru sănătatea inimii. Specia...

Pierderea interesului și distanțare

„Este trăsătura cel mai des întâlnită în cazuri de infidelitate. Dacă simți că partenerul și-a pierdut interesul față de tine și față de relație, există riscuri mari ca el sau ea să calce strâmb”, spune Anthony Smith. Acest lucru se întâmplă mai ales în relațiile de lungă durată. Nu ai cum sa nu simți distanțarea celui iubit.

Accese de răutate și critică exagerată

Puține persoane conștientizează, de fapt, că într-un caz de infidelitate ambii parteneri suferă, motiv pentru care și comportamentul adulterinului se schimbă. Acesta este, de regulă, măcinat de sentimentul de vinovăție și resimte puternic presiunea riscului de a fi prins. Iată de ce partenerul care înșală devine tot mai irascibil, are accese subite de răutate față de cel înșelat și aruncă cu critici dure, pentru a se absolvi, inconștient, pe sine și a-și găsi scuze pentru aventura amoroasă.

Te-ar mai interesa: Medic: Nevoia de a urina mai des și mult mai urgen...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private