duminică, ianuarie 23, 2022

Prunele au efecte miraculoase asupra organismului, daca sunt consumate cu moderatie. Aceste fructe au atat de multe prorpietati benefice, incat sunt cu adevarat incredibile pentru starea de sanatate.

Asadar, iata ce fel iti e afectat corpul, in mod miraculor, daca mananci prune:

  1. Prunele pot sa previna cnacerul si bolile cardiovasculare. Acest lucru se intampla datorita faptului ca sunt bogate in fitonutrienti numiti fenoli. Potrivit cercetatorilor, fenolii previn deeriorarea celulelor cand vine vorba despre oxidarea moleculelor de grasime in organism.
  2. Prunele pot preveni aparitia diabetului de tip II si a obezitatii. Acest lucru se intampla datorita faptului ca sunt foarte bogate in fibre solubile care se pare ca ar ajuta si mentinerea nivelului de zahar din corp. Mai precis, aceste fibre incetinesc viteza cu care aliemntele parasesc stomacul si astfel intarzie absorbtia de zahar in fluxul de sange.

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private