vineri, august 19, 2022

Tonicul pentru față este o soluție care se folosește în rutina de îngrijire a tenului. Tonicul reduce aspectul îmbătrânit al pielii, îl lumineză, îi oferă fermitate și închide porii. Există 3 pași pentru a avea un ten curat – curățare, loțiune tonică și hidratare.

După ce îți cureți tenul îndepărtezi o dată cu murdăria și sebumul, un ulei natural produs de organism care îți protejează tenul, însă, adună cu el o grămadă de bacterii. După ce îți cureți tenul, porii rămân deschiși, iar bacteriile pot intra mult mai ușor. Tonicul are rolul de a închide porii și de usca eventualele coșuri sau erupții ale pielii. După toner, urmează hidratarea, cu cremă de cea mai bună calitate.

Te-ar mai interesa: Un asteroid imens se îndreaptă cu viteză spre Pămâ...

Deși sunt mult veriante pe piață, îți recomandăm un tonic făcut acasă din 3 ingrediente. Ai nevoie de

2 lămâi

o cană de bere organică

o cană de apă de trandafiri

Amestecă ingredientele într-un bol și cu ajutorul unei dischete pe care o înmoi în soluție aplică pe față. Așteaptă 15 minute să acționeze și clătește-te cu apă călduță.

Poți să pui conținutul într-o sticlă și să-l folosești de două ori pe zi în rutina zilnică, de regulă, dimineața și seara.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private