Sari la conținut

Cum îți poți calcula numărul norocos pentru a înțelege semnele universului

Numerologia este studiul conexiunilor dintre energii, ființe vii, numere și modele repetitive. Este considerată un instrument spiritual care facilitează introspecția și ne poate oferi o previziune a ceea ce ne rezervă universul.

Deși este înțeleasă în mod obișnuit ca o tehnică modernă, fundamentalistul ei a fost filosoful grec Pitagora, care și-a propus să investigheze modul în care toate numerele pot fi simplificate la o singură cifră. Acest lucru înseamnă că orice număr poate fi redus la o cifră cuprinsă între 1 și 9.

În acest fel, este posibil ca oricine să știe care este numărul său norocos prin efectuarea unui calcul simplu. Aceste cunoștințe sunt folosite pentru a acorda o atenție deosebită ori de câte ori numărul apare în viața cuiva, deoarece este înțeles ca un semn care trebuie interpretat.

Numerele norocoase: cum să știi care este al tău

Pentru a face acest calcul, trebuie să luați ca bază data de naștere a fiecărei persoane și să reduceți toate numerele la unul. De exemplu, dacă m-am născut pe 23/09/2002, calculul este următorul:

 • Ziua de naștere: 23= 2 + 3 = 5
 • Luna nașterii: 09 = 9
 • Anul nașterii: 2002= 2 + 2 = 4
 • Acum se adună toate rezultatele: 5 + 9 + 4 = 18
 • În cele din urmă, rezultatul se reduce la unu: 1 + 8 = 9

Excepții de la regulă: numerele maestre

Numerele maestre sunt cele care contravin regulii fundamentale a numerologiei, care constă în a reduce totul la o singură cifră. Există doar 3 și trebuie interpretate în dualitatea lor naturală

 • 11
 • 22
 • 33

Ce semnificație este atribuită fiecărui număr

Deși este un număr care va servi drept instrument personal și căruia i se pot da diverse interpretări în funcție de circumstanțe și de persoană, există anumite intervale generale pe care numerologia le stabilește și care merită luate în considerare.

Acestea sunt concepte generale care sunt asociate fiecărui număr pentru a avea ca referință în ce aspect al vieții și sub ce parametri vom întâlni numărul nostru norocos.

 1. Independența
 2. Tandrețe
 3. Comunicare
 4. Structură
 5. Libertate
 6. Muncă
 7. Spiritualitate
 8. Succes
 9. Închiderea ciclurilor

În cele din urmă, numerele master sunt asociate cu calități foarte puternice care nu trebuie să treacă neobservate, deoarece numerologia înțelege că există un motiv pentru ca o persoană să aibă un număr master.

11 reprezintă vindecarea, se referă la vitalitatea unei energii pure care poate fi folosită pentru a-i ajuta pe cei care trec printr-o perioadă nefastă sau pentru a schimba soarta lucrurilor.

22 este legat de concretizarea obiectivelor, de solidificarea proiectelor, astfel încât ideile să nu rămână doar într-o stare intangibilă, ci să fie puse în practică.

Pe de altă parte, 33 este sinonim cu solidaritatea, cu grija față de ceilalți. Se referă la nevoia energetică și spirituală de a ajuta pentru a se simți împlinit, scrie sursa.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel