joi, iunie 1, 2023

Arhiepiscopul Nectarie Moulatsioti a scris o carte „Despre farmece și cum pot fi ele dezlegate” în care explică pe larg cum se fac farmcele, ce tipuri de farmece sunt, dar și simptomele pe care un om le are atunci când i s-au făcut farmece.

Potrivit Arhiepiscopului Nectarie, farmecele sunt considerate a fi practici magice care sunt utilizate pentru a aduce daune sau pentru a influența negativ viața altor persoane. Pot fi folosite pentru a crea boli, accidente sau pentru a aduce ghinion și nefericire.

Te-ar mai interesa: Ministerul Sănătății vrea să-i facă medici de fami...

Cum îți poți da seama că cineva ți-a făcut farmece

În cartea sa, Arhimandritul Nectarie Moulatsioti a menționat că există rugăciuni specifice care pot ajuta la dezlegarea vrăjilor, în special cele scrise de Marele Vasile, Ioan Gură de Aur și sfântul Ciprian. Există, de asemenea, semne prin care o persoană poate să-și dea seama că i s-au făcut farmece sau vrăji.

„În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi.

Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc.

Te-ar mai interesa: Atenţie la bacteria ucigaşă care nu poate fi distr...

Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins.”, a scris Nectarie Moulatsioti, în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate”. (pagina 20)

Rugăciunea Sfântului Ciprian pentru dezlegarea vrăjilor

„… depărtează demonii şi stinge viclenia lor de la robii Tăi; revarsă ploaie la bună vreme peste tot pământul şi fă-l să-şi dea roadele lui; copacii şi viile să-şi dea deplin rodul lor; femeile să fie dezlegate şi izbăvite de nerodirea pântecelui; acestea şi toată lumea mai întâi fiind dezlegate, dezleagă şi toată zidirea Ta de toate legăturile diavoleşti. şi dezleagă pe robul Tău (numele) împreună cu toate ale casei lui de toate legăturile satanei, ale vrăjilor, ale farmecelor şi ale puterilor potrivnice”.

Te-ar mai interesa: Situație alarmantă în România: anul sunt diagnosti...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private