Sari la conținut

Cum iti sabotezi involuntar relatia si ce fel sa-ti controlezi sentimentele

Sunt oameni care isi ies din fire destul de des ba mai mult, au si o anumita frica de succes. Impreuna insa, aceste doua lucruri pot sabota o multime derelatii inca inainte de a incepe.
Acest autosabotaj este destul de comun, chiar daca iti e greu sa crezi asa ceva. Cu cat o relatie este mai serioasa, cu cat investesti mai multe sentimente si energie in ea, cu atat mai mare este riscul in cazul in care lucrurile nu functioneaza si deci, frica de esec. O frica care intr-o anumita masura apare normal, ca si mecanism de aparare al psihicului. In ciuda eternei cautari a iubirii, ne este frica de ea si de multe ori incercam sa ne controlam sentimentele pentru a minimiza pe cat posibil sansele unei inimi frante. E o intreaga “lista” de reguli pe care oamenii le folosesc pentru a evita sa se indragosteasca, pentru a-si controla emotiile, sentimentele si felul in care percep persoanele de sex opus. Iata cateva dintre acestea:

Continuarea pe Lyla.ro

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.