marți, octombrie 26, 2021

Atunci când ai poftă de ceva dulce, o banană, pare alegerea ideală – este un produs bogat în proteine, te energizează, însă, dacă ești pe drum sau te duci la serviciu, de cele mai multe ori, bananele

lasă mizerie în urma lor – fiind prea coapte sau ajungi să uiți să le mânânci. Iată o rețetă simplă

Ai nevoie de

2-3 banane coapte

sucul de la o lămâie

scorțișoară

Combinația dintre banane și scorțișoară este sănătoasă, iar rețeta este una simplă

Taie bananele felii subțiri și înmoaie-le în sucul de la o lămâie, ca să nu se ardă prea rău atunci când le coci. Pune-le pe o tavă, pudrează-le cu scoțișoară și bagă-le la cuptor.

Ține-le la cuptor până când culoarea lor este una aurie, dar nu uita să le întorci și pe partea cealaltă. Lasă-le să se răcească complet și pune-le

într-o pungă

Savuează-le în pauza de prânz, înainte sau după antrenamente

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor.

Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Ultimele stiri