Sari la conținut

Cum prevenim și cum tratăm durerile de spate și de genunchi. LiveDoc cu Paul Sittner, specialist în recuperare medicală, sportivă și ortopedică

Miercuri, 5 iulie, începând cu orele 12.00, vom discuta, la interviul LiveDoc, despre durerile de spate și articulare, cu Paul Sittner, specialist în recuperare medicală, sportivă și ortopedică. 

Durerea de spate e una dintre cele mai întâlnite tipuri de dureri. Studiile arată că 80% dintre adulţi vor suferi de dureri de spate de-a lungul vieţii și în aproximativ 1 din 5 cazuri acestea durează cel puţin 3 luni.

Printre cauze se numără sedentarismul, statul prelungit pe scaun sau în poziții incorecte și kilogramele în plus care pot duce la numeroase afecțiuni la nivelul coloanei vertebrale dar și al articulațiilor.

Cum le prevenim și le tratam corect, ne va spune domnul Paul Sittner, specialist în recuperare medicală, sportivă și ortopedică, în cadrul interviului LiveDoc.

Citeste si:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.