duminică, ianuarie 23, 2022

Alimentele bogate în grăsimi şi zaharuri, excesele alimentare şi lipsa de mişcare pot cauza adevărate probleme de sănătate.  În această situaţie, prevenţia este arma esenţială în evitarea celor mai frecvente neplăceri şi afecţiuni specifice perioadei festive:

Problemele digestive şi protecţia ficatului – meniul de sărbători abundă în adevărate delicii culinare care însă, au un aport foarte bogat în grăsimi şi zaharuri greu de digerat. Carnea de miel sau oaie, sosurile şi băuturile alcoolice constituie principalii factori de toxicitate care afectează funcţionarea corectă a ficatului şi digestia. Acestea au un conţinut ridicat de calorii,  contribuie la creşterea colesterolului rău din sânge, trigliceridelor şi încetinesc procesul de detoxifiere ce are loc la nivel hepatic. Pentru a uşura digestia şi a preveni arsurile stomacale este important ca aceste alimente să fie consumate în porţii mici şi dese, dar şi să prevenim suprasolicitarea ficatului cu ajutorul unui supliment alimentar hepatoprotector.

Te-ar mai interesa: Cancerul înfricoșător care apare fără niciun simpt...

Silimarina este suplimentul natural ce susţine activitatea ficatului în procesele de detoxifiere, reduce absorbţia toxinelor în celulele hepatice şi are puternic rol hepatoprotector (protejează membrana celulei hepatice, stimulează regenarerea şi reglează rata de distugere a hepatocitelor).

Colesterolul ridicat şi menţinerea sănătăţii inimii – un alt pericol al excesului de grăsimi şi zaharuri din meniul de Paste, asociat şi cu lipsa de mişcare îl constituie bolile cardiovasculare. Acestea determina creşterea nivelului colesterolului dăunător(LDL), scăderea nivelului colesterolului benefic (HDL) şi depunerea grăsimilor saturate pe pereţii interiori ai vaselor de sânge, afectând circulaţia sangvină, dar şi sănătatea inimii.

Te-ar mai interesa: Anunțul inedit transmis de șeful Pfizer! Ce se va ...

Reducerea zaharurilor şi grăsimilor are un rol important în protecţia inimii, însă specialiştii recomandă şi suplimentele cu rol antioxidant şi de tonifiere vasculară. Resveravit este suplimentul natural  cu rol adjuvant în combaterea obezităţii, creşterea tonusului sistemului cardiovascular, neutralizarea efectului toxinelor şi de regenerare a celulelor sănătoase.

Riscul kilogramelor în plus şi detoxifierea –  consumul de prăjituri bogate în zaharuri, lipsa unei diete echilibrate şi excesul de calorii din meniul de sărbători au efectul inevitabil de a deregla metabolismul, cauzând şi acumularea de kilograme nedorite. Mai mult decât atât, metabolismul nu mai poate procesa şi îndepărta eficient toxinele din organism, determinând astfel apariţia eczemelor, dermatitelor, iritaţiilor, aspectului tern şi chiar îmbătrânirea prematură a pielii.

Te-ar mai interesa: Informații de ultimă oră de la Ministerul Sănătăți...

Pentru a preveni apariţia acestor probleme ale epidermei, specialiştii recomanda consumul a cel puţin opt pahare de apă pe zi dar şi detoxifierea organismului. Suplimentul Vita Grapes este un puternic antioxidant cu extract din struguri, care scade nivelul glucozei din sânge prin creşterea răspunsului organismului la insulina, este adjuvant în dietele de slăbire, reglează nivelul colesterolului prin scăderea fracţiunii cu densitate mică şi compensează efectul unui surplus caloric.

Te-ar mai interesa: Un efect post-infecție mai puțin cunoscut. Nimeni ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private