vineri, martie 24, 2023

Sezonul estival ne impinge catre mare si multe dintre noi ne dorim sa aratam cat se poate de bine pe plaja.

Insa ce facem cu fata? Exista multa femei care nu au la cunostinta faptul ca este posibil sa aratam bine si sa adoptam anumnite stiluri de machiaj chiar si atunci cand suntem la mare.

In cele ce urmeaza va vom da cateva sfaturi despre felul in care trebuie sa va machiati la plaja. Machiajul obtinut astfel va rezista la apa si nu se va deteriora pe perioada orelor petrecute sub soare.

Te-ar mai interesa: 10 alimente care scad nivelul de zahăr din sânge...

Asadar, este bine sa stiti ca existafonduri de ten rezistente la apa. Acestea se gasesc in magazinele de specialitate, sunt mult mai hidratante decat fondurile de ten normale si, in contact cu apa, iti fac tenul sa straluceasca.

Rujul poate fi si el aplicat. Incearca un ruj cu o nuanta foarte puternica. Lumina de pe plaja iti va scoate cu siguranta buzele in evidenta iar sfatul nostru este sa folosesti rujuri cat se poate de grase. Vor ajuta sa iti hidratezi buzele si nu vor fi afectate de apa.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private