sâmbătă, iunie 25, 2022

După ce s-au descoperit certificate false de vaccinare la mai mulți pacienți, medicii reușesc chiar să-și dea seama când au în față o persoană ”vaccinată la chiuvetă”.

Managerul Spitalului Colentina, Victor Cauni, a declarat  pentru Digi24 că unii bolnavi mărturisesc că nu sunt imunizaţi doar când ajung în stare gravă şi urmează să fie intubaţi.

Ultimul caz de acest fel a fost înregistrat în urmă cu două săptămâni.

Te-ar mai interesa: Usturoi: cum să-l folosești pentru curățarea arter...

Când suferința e maximă, pacientul recunoaște

„Ne-am dat noi seama și colegii mei de la pneumologie, de la ATI, și-au dat seama când pacientul nu este vaccinat. Pentru că în marea majoritate a cazurilor, pacienții vaccianți nu fac forme severe și atunci când ai în ATI sau în pneumologie pacient vaccinat cu forme extrem de severe, prima dată noi am învățat să ne punem întrebarea dacă a fost vaccinat la chiuvetă”, a declarat Victor Cauni, managerul Spitalului Colentina.

„Când boala este foarte severă, o serie de pacienți recunosc că, de fapt, nu au fost vaccinați. Asta e o mare durere a noastră, când am văzut pacienți vaccinați , care de fapt erau nevaccinați”, mărturisește Victor Cauni.

Te-ar mai interesa: Depresie după avort spontan: 5 moduri de a face fa...

Întrebat dacă a întâlnit multe astfel de cazuri, managerul a spus: „Nu sunt majoritari, dar au fost de ordinul zecilor, în mai multe luni, în valul 4”.
Managerul a mai spus că acești pacienți recunosc că sunt nevaccinați atunci când sunt aproape de intubare.

„Când suferința este maximă, atunci pacientul, la întrebările repetate ale medicului: v-ați vaccinat?, recunoaște și probabil – sau cel puțin sper – să regrete. Am avut de curând un caz de pacient tânăr, care la plecare a promis că atunci când va trebui se va vaccina în realitate”, a povestit Victor Cauni.

Te-ar mai interesa: Leacul care vindecă boli grave. Lidia Fecioru: ...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private