duminică, august 7, 2022

George Buhnici a reușit să stârnească un scandal imens după ce a făcut afirmații halucinante și a jignit femeile care au vergeturi și celulită.

Oamenii au avut grijă să îl taxeze dur pentru declarațiile sale, printre aceste persoane fiind și Cristina Șișcanu, soția lui Mădălin Ionescu.

Aflându-se în vacanță, la mare, Cristina Șișcanu a profitat de ocazie și a postat pe pagina sa de socializare o imagine menită să îl „oripileze” pe Buhnici.

Te-ar mai interesa: Fructele verzi care pot reduce cancerele cu peste ...

Relaxată și liniștită în vacanță, Cristina Șișcanu s-a afișat într-o poziție ușor „neavantajoasă”, pentru a scoate în evidență că imperfecțiunile sunt perfect normal și că femeilor nu ar trebui să le fie rușine cu corpurile lor și s-a postat pe o rețea de socializare, potrivit bzi.ro.


Monica Tatoiu îl spulberă pe Buhnici

Femeia de afaceri nu a rămas nici ea indiferentă la auzul declarațiilor care au șocat întreaga țară, așa că a avut grijă să îl taxeze dur pe vlogger.

”Nu se face, îmi pare rău. De pildă, eu am psoriazis. Și ce ar trebui să fac, să mă învălui ca niște femei din Arabia Saudită? Dacă ești grasă, nu ieși pe plajă? Plus că, dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă că se uită după altele. Dacă e să o luăm așa… Sunt lucruri care nu se fac”, a declarat Monica Tatoiu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Te-ar mai interesa: Cum să atragi dragostea și bunăstarea în casa ta. ...

”Pentru mine e o suspiciune de reclamă”

”În același timp, pentru mine e o suspiciune de reclamă. E o formă de a-și face publicitate, dar poți să pierzi contracte. Declarația lui se înscrie în aceeași linie ca acele ale redactorului șef de la Playboy, care a spus ”Cum să îți bați nevasta fără să îi lași urme” și apoi și-a pierdut job-ul. Aceleași declarații nefericite.

Publicitatea negativă este bună, dar dacă trece de anumite marcaje, pierzi. La așa ceva naționalele se delimitează. El are contracte cu firme. Altfel, am înțeles că e un om mișto din alte puncte de vedere”, a mai declarat Monica Tatoiu.

Te-ar mai interesa: Horoscop 8-14 august. ACEASTĂ zodie trăiește o per...

”Soția lui ar fi trebuit să reacționeze”

Monica Tatoiu spune că soția lui Buhnici trebuia să ia atitudine și să salveze numele familiei.

”La bărbații care depășesc vârsta de 40 de ani e o problemă. Panica aia se externalizează. Și aruncă insuccesul în altă parte și apare acest tip de mesaj. Dar nu se face! Lucrurile se fac până la un anumit punct. Soția lui ar fi trebuit să reacționeze, să fie exponentul femeilor jignite, să salveze numele familiei”, a mai declarat Monica Tatoiu.

Te-ar mai interesa: Laptele de aur, băutura MINUNE: ajută creierul, te...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private