Sari la conținut

Cum s-a vindecat Connect-R cu ajutorul lui Dumnezeu: „Am trăit un calvar timp de un an și jumătate. Am vomitat zilnic…”

Connect-R le-a povestit fanilor săi că a trăit un calvar timp de un an și jumătate. Artistul spune că ajunsese să vomite zilnic, însă susține că a reușit să se vindece cu ajutorul lui Dumnezeu.

„Vă spun o întâmplare 100% reală din viața mea, o întâmplare care cumva mi-a dat foarte mult de gândit. Am trăit un calvar timp de 1 an și jumătate.

Am vomitat zilnic. Nu știam de unde vine treaba asta. Am început să îmi fac analize, am început să merg pe la doctori.

Într-un final, după o endoscopie și o colonoscopie, am aflat că am o gastrită. Totuși, vomitatul ăsta nu era un simptom atât de conform gastritei, să vomiți zilnic cam tot ce mănânci. Vă dați seama că am început să mă gândesc, să fiu paranoic.”, a declarat artistul.

Connect-R ajunsese să creadă că este vorba de o boală incurabilă, însă acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune.

„Acum câteva săptămâni s-a întâmplat o minune. Nu am mai rezistat, am căzut efectiv în genunchi și l-am rugat pe Hristos să-mi spună care e treaba. Doamne, dacă e o boală nevindecabilă, să știu măcar despre ce este vorba, și aia e.”, a mai povestit el, potrivit Spynews.

Artistul a vorbit despre boala cu care se confruntă

Artistul este sigur că rugăciunile și credința în Dumnezeu l-au ajutat să se vindece și să depisteze problema.

„În acea seară, după ce m-am rugat puternic, m-am dus la fiica mea, la Maya, care înainte de culcare își face tot timpul rugăciunea și am profitat de lucrul ăsta, și i-am spus Mayei: te rog, roagă-te la Hristos și pentru stomacul meu.

Maya începe să se roage și în mijlocul rugăciunii, își deschide ochii și spune: Tati, o să se vindece, dar trebuie să mai ai puțină răbdare. Următoarele trei zile am avut un gând intrus: îmi apărea în gând o pastă albă, nu înțelegeam de unde vine gândul ăsta.

Vorbeam cu oamenii și la un moment dat îmi apărea gândul ăsta, cu pasta. Timp de 3 zile m-a bântuit gândul ăsta, imaginea asta cu această pastă.

La un moment dat, stând pe scaunul meu de masaj, între somn și trezire, efectiv m-am trezit și am zis cu gura mare: Gluten!

Caut imagini cu gluten și fix acea imagine pe care am găsit-o era fix acea imagine care îmi bântuia gândul. Mă duc, îmi fac un test alergic, și aflu că sunt alergic la gluten. Am eliminat glutenul din alimentația mea și Slavă Lui Hristos, nu mai vomit.”, a dezvăluit Connect-R.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel