Categories: Stil de viaţă

Cum să arăți bine în pozele de Crăciun și Revelion. Iată câteva secrete de care să ții cont când faci poze

Cum să arăți bine în pozele de Crăciun și de Revelion. Iată câteva secrete de care să ții cont când faci poze, potrivit sfaturilor date de fotografii profesioniști.
Faci o mulțime de poze și ai senzația că n-ai ieșit așa cum îți doreai? Ei bine, dacă și tu te confrunți cu problema aceasta, trebuie să știi că există câteva secrete știute doar de modele și de fotografii profesioniști.
O lumină perfectă, o atitudine încrezătoare, un machiaj potrivit sunt câteva din aceste secrete pe care trebuie să le știi pentru ca pozele tale să fie așa cum îți dorești.

Lumina

Legenda spune ca Sophia Loren calatorea cu propria echipa personala de lumini. Ea stie ca nimic nu strica un chip frumos mai mult decat o iluminare proasta, mai ales pe masura ce imbatranesti.

Iluminatul intunecat nu te favorizeaza, iar iluminatul dur de deasupra capului va creea umbre total inestetice.

Gaseste lumina cea mai blanda, care vine din fata sau din lateral inainte de a face urmatoarele fotografii. De asemenea, nu trebuie sa iti fie frica de bliț.

Te poate salva de acele umbre inestetice despre care spuneam. Ajuta la ascunderea umbrelor neplacute de sub ochi si (bonus!) va face ca parul tau sa arate foarte stralucitor si fabulos.

Așadar, lumina este extrem de importantă! NU degeaba cuvântul fotografie vine din cele două cuvinte grecești photo (lumină) și graphia (scriere, desen), care înseamnă scriere sau desen cu lumină.

De aceea, cea mai bună lumină pentru portrete este cea naturală și este bine ca fotografiile să le faci la maximum jumătate de oră după răsăritul soarelui sau înainte de apus.

Atunci ai „ora de aur”, momentul în care lumina este perfectă pentru poze. Trebuie să te grăbești pentru că durează puțin, așa că timp la dispoziție ai doar 15-20 de minute pentru poze.

Machiajul

Alege putina stralucire pentru machiajul pe care il folosesti la o sedinta foto. De exemplu, un ruj deschis la culoare, roz sau corai, care ti se potriveste, va aduce lumina pe chipul tau.

Nu folosi culori foarte inchise, nu te machia excesiv, mai ales daca nu e stilul tau. Ai grija sa nu uiti totusi de putin iluminator. Dupa cum ziceam, lumina este totul pentru o fotografie superba.

Sprâncenele

Atat in viata de zi cu zi, cat si in poze sau filmari, sprancenele incadreaza fata. Iti ofera expresivitate si te pot avantaja enorm, daca sunt bine pensate si conturate.

Ai grija sa folosesti un creion potrivit nuantei parului tau si aranjeaza-le cu o periuta. Vei vedeea ca, si cu un machiaj minimal, sprancenele vor face toata munca pentru un aspect foarte ingrijit si coerent.

Bărbia

Gaseste-ti unghiul bun folosindu-te de felul in care tii barbia. Fii foarte constienta atunci cand stabilesti postura pentru fotografie si tine barba in fata.

Te ajuta sa obtii un aer de femeie sigura pe ea, dar si subtiaza fata, mai ales in cazul in care ai barbia dubla. O alta metoda de prevenire a barbiei duble?

Incearca sa apesi limba pe cerul gurii atunci cand zambesti in fotografii, notează andreearaicu.ro.

Curajul, atitudinea

Ai încredere în tine și nu te teme sa te strambi, sa fii putin glumeata si jucausa. Fotografiile sunt distractive, nu trebuie sa stai dreapta si serioasa ca la buletin.

Exerseaza acasa tot felul de expresii faciale in oglinda, fa selfie-uri si vei vedea ca uneori, ochii putin mijiti, nasul putin incretit sau zambetul putin intr-o parte aduc un farmec aparte in comparatie un chip complet rigid.

Indrazneste sa fii putin diferita si vei descoperi ce ti se potriveste cel mai bine. Acum ca ai aflat care sunt secretele celor mai fotogenici oameni, nu trebuie sa te mai temi sa faci poze.

Fotografiile tale vor iesi din ce in ce mai bine pe masura de practici aceste idei si incerci sa gasesti cele mai avantajoase posturi si pozitii. Multă baftă la ședințele foto! Să ai cele mai faine poze!

Recent Posts

Bani de la stat GRATIS: se acordă până la 10.000 de lei de persoană. Banii intră direct pe card dacă îndeplinești această condiție

 „Prima conectare” este un program finanțat de Guvernul României prin fondurile primite de la Uniunea…

14 minute ago

HOROSCOP iunie 2024. Veşti BUNE pentru toate zodiile!

Astrologii anunţă că prima lună a verii vine cu vești bune pentru toate semnele zodiacale.…

45 de minute ago

10 PROFEŢII cutremurătoare făcute de călugărul RASPUTIN. Viziune despre al Treilea Război Mondial

Celebrul profet rus Grigori Rasputin a fost renumit pentru puterile sale supranaturale şi vindecările  miraculoase,…

o oră ago

Semnal de alarmă: schimbările climatice agravează depresia și schizofrenia!

Oamenii de știință din Marea Britanie reiterează într-un nou studiu publicat în revista The Lancet…

o oră ago

Pilonul II de pensii: cum și când se pot retrage banii. Radu Crăciun – preşedinte APAPR: Creşterea valorii activelor se va accelera

Administratorii fondurilor de pensii private obligatorii (Pilonul II) au trimis zilele acestea scrisoarea anuală de…

2 ore ago

7 obiceiuri care te vor ajuta să atingi iubirea de sine. Pentru o viață împlinită, învață cum să te iubești pe tine

În ultimii ani, sănătatea mintală și sănătatea emoțională au devenit subiecte populare de conversație. Tot…

2 ore ago

Citeste si:

  • DICTIONAR MEDICAL

Transplant pulmonar