Sari la conținut

Cum să detectezi energia negativă din casă cu un pahar cu apă

Există mai multe metode pe care le puteți folosi pentru a detecta energia negativă acasă. Totuși, metoda din această postare este un truc foarte simplu și rapid și te va ajuta să menții armonia în casă. Energiile negative ne afectează viața de zi cu zi, făcându-ne stresați, anxioși și deprimați. Uneori sunt inevitabile, dar le puteți elimina. Unele dintre lucrurile care indică faptul că există energii negative în casă includ stresul, problemele financiare, problemele de relație, ghinionul și multe altele. Iată cum puteți detecta energia negativă cu un pahar cu apă.

Cum să detectezi energia negativă cu un pahar cu apă?

  • Găsiți un pahar cu apă curat, fără culori, desen sau semne pe el.
  • Pune 1/3 de sare de mare în pahar
  • Se toarnă 2/3 de oțet de mere
  • Toarnă apă
  • Găsiți un spațiu în casă în care simțiți că are energii negative, probabil colțurile casei voastre
  • Lăsați paharul cu apă în colț până la 24 de ore
  • Scoateți paharul de sticlă pentru a vedea starea în care se află

Daca paharul cu apa limpede si-a schimbat culoarea (gazeificata sau vopsita in verde), inseamna ca sunt energii negative in casa si trebuie sa faci o curatare. Tot ce trebuie să faci este să arunci conținutul din pharul de sticlă în toaletă și să o arunci. Acum, umpleți altul și puneți-l în același loc. Repetați acest proces până când paharul este același cu cel pe care l-ați așezat. Un pahar cu apa limpede înseamnă că nu mai există energii negative în cameră, potrivit OrgoneEnergy.

Cum știi dacă casa ta are o energie negativă?

Îți poți da seama dacă energia din casa ta este rea, bună sau neutră, în funcție de cum te simți înăuntru.

O casă plină de energie pozitivă se simte vibrantă și proaspătă; te simti bine sa stai acolo pentru ca este plin de viata.

Pe de altă parte, o casă care se îneacă în energii negative te va face să simți că ești sufocat, înăbușit sau chiar zdrobit.

Stresul și energia negativă merg mână în mână, așa că, dacă sunteți obosit în mod constant, casa dvs. ar putea fi de vină parțial.

 

Care sunt semnele energiei negative?

Dacă nu ești sigur dacă casa ta are propriile energii negative, semnalele roșii includ următoarele:

Dezordine

Dezordinea este unul dintre cele mai mari semne de energie negativă în casă. Dezordinea tinde să blocheze fluxurile de energie dintr-o casă, astfel încât poate menține energia negativă și poate înrăutăți situațiile.

Jocul Blamării

Membrii casei tale arată mereu cu degetul? Energiile negative din casă vă pot împiedica pe voi (și pe ei) să priviți în interior pentru a accepta responsabilitatea pentru acțiunile întreprinse.

Critică

Dacă există multe critici împreună cu jocul blamării, casa ta ar putea fi plină de energii negative. Când tu (sau alți membri ai gospodăriei) trimiteți vibrații negative, creșteți energia proastă în spațiul vostru.

Relații negative

Atunci când indivizii din jurul tău – copii, soții, prieteni și familie – sunt negativi, este important să te uiți la tipul de energie pe care îl pui acolo. Energiile negative atrag mai multe energii negative, iar acum devine un cerc vicios.

Plângeri excesive

Dacă ție sau membrilor familiei tale vă place să vă plângeți, chiar și atunci când totul pare să fie în regulă, pot exista energii negative în casa ta. Acest lucru este valabil și dacă te străduiești să descoperi pozitivitatea în viață.

Îndepărtează sarea energia negativă?

Peste tot în lume, sarea este considerată un agent de curățare și protecție, atât metafizic, cât și fizic. Un bol de sare din casa ta nu numai că va ucide bacteriile, va emite ioni și va absorbi apa, dar poate și elimina energia negativă. Se crede că cristalele de sare au o capacitate incredibilă de a absorbi energiile negative.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel