Sari la conținut

Cum să faci o detoxifiere de zahăr de 3 zile pentru a ACCELERA pierderea de grăsime și pentru ați îmbunătăți starea de spirit!

Toată lumea poftește la ceva dulce din când în când, dar este ușor ca aceste pofte să se transforme în dependențe în toată regula. Aici intervine o detoxifiere a zahărului de 3 zile.

Poate ați observat că, atunci când pofta de zahăr este satisfăcută, nu durează mult până când o altă poftă să-i ia locul. Pe măsură ce mănânci din ce în ce mai mult zahăr, aceste momente de dulce sunt mai greu de satisfăcut, iar timpul dintre pofte se scurtează. Dacă viața ta pare să fie condusă de zahăr, ar putea fi timpul să-ți scapi de dependență.

Efectele nocive ale zahărului

Dependența de zahăr poate părea ciudată, dar este foarte reală. Neurocaile din creier care sunt activate atunci când mănânci zahăr sunt aceleași cu cele care se aprind atunci când consumi droguri. Acesta este ceea ce te face să te simți bine și plin de energie după ce ai mâncat zahăr.

Din păcate, consumul ridicat de zahăr ucide de fapt mai mulți oameni decât substanțele ilegale din cauza stărilor de sănătate îngrozitoare pe care le provoacă îndulcitorul.

Piele: Poate unul dintre cele mai evidente efecte secundare ale consumului ridicat de zahăr este apariția pielii cenușii sau păstoase, ridurile sau pielea lăsată.

Boli de inimă: cu cât obțineți mai multe calorii din zahăr în fiecare zi, cu atât este mai mare riscul general de morbiditate. De fapt, un studiu publicat în JAMA: Internal Medicine, oamenii care au primit 17-21% din calorii din zahăr adăugat aveau un risc cu 38% mai mare de a muri din cauza bolilor cardiovasculare, comparativ cu cei care au consumat 8% din caloriile din zahăr adăugat.

Unul dintre motivele pentru aceasta este că zahărul crește nivelul de colesterol și contribuie la afecțiuni debilitante precum boala hepatică grasă non-alcoolică.

Diabet: consumul ridicat de alimente cu zahăr și zaharuri procesate duce la un risc crescut de a dezvolta rezistență la insulină și diabet de tip 2. Cercetătorii de la Colegiul Imperial din Londra au descoperit că consumul unei cutii de sifon poate crește riscul de a dezvolta diabet de tip 2 cu 22%.

Funcția creierului: glucoza alimentează creierul, dar prea multă ea poate provoca depresie, tulburări de învățare și tulburări de memorie. Doar o creștere ușoară a zahărului din sânge de 105-110 crește riscul de demență

Pe de altă parte, rezistența la insulină înfometează creierul de zahăr și contribuie la dezvoltarea bolii Alzheimer.

Cancer: Din păcate, glucoza hrănește de fapt celulele canceroase. Fiind un ingredient proinflamator, zahărul încurajează și proliferarea cancerului.

Cura de detoxifiere de zahăr

Urmați această cură de detoxifiere a zahărului timp de 3 zile pentru a vă elibera de dependență.

Este important să mănânci numai ceea ce este enumerat mai jos și să eviți zahărul, dulciurile și alimentele procesate. În schimb, înlocuiți bomboanele cu fructe proaspete și îndulcitorii artificiali cu opțiuni naturale, cum ar fi miere și arțar.

Ziua 1

Mic dejun: 1 cană de fulgi de ovăz cu afine, nuci și semințe de chia.
Gustare: 1 castron mic de nuci amestecate.
Prânz: Proteine slabe cu dovleac aburit, morcovi, sfeclă, păstârnac, napi, fasole și migdale.
Cina: peste la gratar cu un castron de fasole verde, broccoli si ciuperci.

Ziua 2

Mic dejun: 3 oua omleta cu spanac.
Gustare de la mijlocul dimineții: un castron mic de nuci;
Prânz: dovlecei la grătar, ardei galben și roșu cu sos de lămâie, oțet și cimbru SAU o salată de varză roșie și verde mărunțită cu morcovi mărunțiți și o vinaigretă cu ulei de măsline, lămâie, sare și pătrunjel.
Cina: legume crucifere aburite  și supă de fasole SAU cod la cuptor cu varză de Bruxelles, bok choy și napi.

Ziua 3

Mic dejun: omletă din 3 ouă cu creveți cu o salată de varză sotă, nucă și ridichi.
Gustare de la mijlocul dimineții: 1 castron mic de nuci.
Prânz: pulpe de pui prăjite cu rozmarin, lămâie și salvie SAU pui la cuptor cu ceapă, măsline negre și cimbru.
Cina: ciuperci de pădure, țelină și morcovi, cu sos de usturoi, ceapă, cimbru și foi de dafin SAU paste de orez brun cu ciuperci, roșii și sos de busuioc.

Detoxifierea de băuturile cu zahăr

În loc de băuturi dulci, bea mai multă apă și băuturi calde. De exemplu, bea ceai neindulcit din plante (menta funcționează bine) sau ceai verde de 3 ori pe zi, la mese. Poți în continuare să bei cafea, dar limitează-te la o ceașcă de cafea neagră pe zi.

De asemenea, puteți bea apă infuzată făcută cu grepfrut, fructe de pădure, căpșuni sau portocale și ierburi aromate precum menta sau rozmarinul pentru a-o face mai gustoasă. Bea mai multe pahare pe zi.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel