luni, ianuarie 18, 2021
Rusen Anca

Nu este doamnă sau domnișoară care să nu-și dorească să fie frumoasă, mai frumoasă decât colega de birou, sora sau chiar prietena sa.

Frumusețea o poți obține dacă respecți câteva reguli simple, fără a fi nevoită să dai bani mulți pe diferite tratamente în clinici de lux. Totul este să fii odihnită, să ai o alimentație corectă, să nu te îngrași, să dormi și să respecți anumite reguli.

Somnul este cel mai bun remediu atunci când vrei să arăți bine iar tenul tău să fie curat.

Iată câțiva pași pe care te vor arăta să arăți mereu ca scoasă din cutie:

  • Demachiază-te. Oricât ai fi de obosită este esențial ca seara, înainte de culcare să te demachezi. Trebuie să reții că indiferent de cât de bun, de scump ar fi un fard el tot conține substanțe care dăunează tenului. Dacă ele rămân pe fața ta seara, noaptea, vor contribui la accelerarea apariției ridurilor. Exact la fel se întâmplă și cu fondul de ten, acesta astupă porii și creează în timp tot felul de probleme de ordin estetic. Ziua este foarte bine să le folosești, mai ales dacă le cumperi din farmacie, la sfatul unui specialist, dar nu le lasă pe ten seara, la culcare.
  • Un truc din bătrâni îți poate fi de ajutor: dimineața, pe stomacul gol, bea un pahar cu apă la temperatura camerii în care să storci zeama de la o lămâie. Este bine să reții că lămâia conține antioxidanți puternici, distruge radicalii liberi, iar vitamina C pe care o conține din belșug stimulează producția de colagen naturală.
  • Hidratează tenul după ce ești sigură că acesta este curat. Cremele de noapte pot face minuni dacă înveți să le alegi pe cele de care tenul tău are nevoie.
  • Nu uita de crema de ochi, acesta fiind foarte bună atunci când îți dorești să previi apariția ridurilor fine, dar și cearcănele.
  • Culcă-te înainte de ora 23, pentru că atunci celulele au rata cea mai mare de regenerare.