luni, decembrie 6, 2021

Razele UV emise de soare pot afecta in mod negativ pielea, motiv pentru care va trebui sa ai in vedere sfaturile specialistilor intrucat pielea este unul dintre organele vitale cu functii multiple, deosebit de important pentru sanatatea oricarui individ.
Cum vara s-a instalat deja, multi doresc sa isi etaleze o piele frumos pigmentata, facand imprudenta de a se expune la soare fara o pregatire prealabila. Daca ai pielea alba, palida, expunerea la soare poate avea consecinte devastatoare cum ar fi, arsurile solare care in cele din urma provoaca inesteticele pete inegal pigmentate.
Inainte de a te expune la periculoasele raze ultraviolete este necesar sa faci o pregatire prealabila. Soarele, dar si aparatele de bronzat emana raze ultraviolete care stimuleaza productia de melanina ajutand pielea sa se bronzeze natural. In timpul iernii razele UV sunt de o intensitate mai mica si nu afecteaza pielea ca in timpul verii, motiv pentru care in sezonul rece pielea isi recapata culoarea naturala si devine mult mai sensibila la arsurile solare din timpul verii.
Asigura-te, asadar, ca vei primi cel mai bun bronz posibil in aceasta vara si urmeaza cativa pasi care te vor ajuta sa te bronzezi frumos si sanatos.
Continuarea pe Lyla.ro

Te-ar mai interesa: Sfântul Nicolae și Moș Crăciun. Omul din spatele p...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Ultimele stiri