Sari la conținut

Cum să ne hidratăm FAȚA pe timpul iernii. Soluții care te ajută să ai o piele perfectă

Cum să ne hidratăm fața pe timpul iernii. Știm cu toții că iarna trebuie să acordăm o atenție deosebită pielii și este foarte important să folosim produse special pentru hidratarea pielii.

Dacă vrei să ai un ten curat și luminos, trebuie să te demachiezi în fiecare seară și dimineață pe față, pentru a îndepărta rezidurile lăsate peste noapte sau zi pe piele. După ce ai respectat acest aspect zilnic, trebuie să ai la îndemână întotdeauna o cremă hidratantă, care să-ți lase pielea să respire și să o hrănească în același timp. De altfel, pentru pielea sensibilă din jurul ochilor trebuie să te dai zilnic cu o cermă specială.

În perioada de iarnă trebuie să consumăm cât mai multe fructe și legume pentru a ne dezvolta sistemul imunitar, dar și pentru a ne proteja natural pielea. De altfel, în perioada rece trebuie să consumăm cât mai multe lichide pentru hidratarea naturală a pielii.

Un aspect de care trebuie să țină cont toate femeile este că o dată pe săptămână tebuie să-și exfolieze tenul cu un gomaj natural și să aplice o mască hidratantă pentru față, potrivit elli.ro.

 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel