duminică, august 14, 2022

Migrenele nu sunt nimic de râs. Doar o migrenă rea este suficientă pentru a vă strică o zi întreagă. Analgezicele sunt de obicei primele medicamente recomandate de medici pentru migrenă și dureri de cap. Dar ce faci când nici aceste medicamente nu funcționează? Răspunsul este sare. Deci, dacă doriți să evitați utilizarea analgezicelor mai puternice, ar trebui să apelați la sare.

Te-ar mai interesa: Pietre care alungă energia negativă: „Regene...

În ultimii ani, sarea de Himalaya a căpătat din ce în ce mai multă popularitate. Despre ea se spune că este pură în proporție de 99%, iar culoarea roz provine din conținutul bogat de minerale. Se presupune că are o vechime de peste 250 de milioane de ani și păstrează componența mărilor preistorice.  Astfel, sarea de Himalaya este o sare pură, necontaminată, extrasă manual din munți, care poate deveni o alternativă excelentă la sarea obișnuită datorită bogăției de minerale pe care le conține.

Cum se utilizează sarea pentru ameliorarea instantă a migrenei

Dacă veți folosi sarea pentru ameliorarea migrenelor, asigurați-vă că utilizați sare de cea mai înaltă calitate , cum ar fi sarea Himalaya. Această sare roz este considerată una dintre cele mai complete sare din lume, deoarece conține în jur de 84 de minerale, electroliți și elemente diferite.

Te-ar mai interesa: Diabet: acestea sunt câteva simptome tăcute ale bo...

Utilizarea acestei sări ajută la reducerea severității migrenei și a durerilor de cap, vă stimulează sistemul imunitar și, cel mai important, restabilește echilibrul alcalin și electrolitic al corpului.

Apă sărată pentru migrene

Ingrediente:

  • o jumătate de lămâie
  • 1/2 linguriță sare de himalaya

Instrucțiuni:

  • Stoarceți lămâia și puneți  sucul de lămâie obținut într-un pahar cu apă.
  • Adăugați sarea himalayană.
  • Se amestecă și se bea.

S-ar putea să nu aibă un gust bun, dar funcționează ca prin farmec!

Sfat bonus:

Migrenele apar atunci când vasele de sânge din cap și gât se dilată. Acesta este unul dintre principalele motive din spatele durerii cumplite pe care o experimentați.

Te-ar mai interesa: Previziuni rune 15-21 august. Voropchievici: Vine ...

Puneți un pachet de gheață pe gât în timp ce vă scufundați mâinile și / sau picioarele în apă foarte caldă.

Punga de gheață de pe gât vă va determina să vă strângeți vasele de sânge și să puneți capăt războiului durerii.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private