miercuri, iunie 23, 2021

Aspectul ochilor poate influenta radical felul in care aratam. Fie ca vorbim de ochii rosi, de pleope umflate, pungile de sub ochi sau cearcanele vinetii, o privire obosita ne pozitioneaza drept persoane

triste si lipsite de viata. Din fericire, cearcanele si pungile de sub ochi nu mai sunt o problema, gratie procedurilor nonivazive de injectare cu acid hialuronic. DJ Harra a scapat de cearcane in doar 20 de minute, iar in urmatoarele 8 luni isi poate continua meseria fara sa mai para obosita.

Cearcanele sunt santuri de culoare mai inchisa sub ochi, pe pleoapa inferioara. Oboseala cronica, lipsa de fier sau vitamine din organism, deshidratarea, anumite boli, pierderea elasticitatii pielii, a grasimii, a tonusului muschilor si a masei osoase prin procesul firesc de imbatranire, culoarea inchisa

data de prezenta vaselor de sange aproape de suprafata pielii sau de pigment, toti acestia sunt factori care, asociati sau nu, in timp determina chipul nostru sa para obosit, trist si lipsit de vitalitate. La unele persoane sunt congenitale, mostenite, iar la altele apar odata cu trecerea timpului. Chiar si in lipsa unui astfel de contex, in timp, grasimea de pe fata se subtieaza, pometii incep sa se lase, iar cearcanele apar sau se accentueaza la aproape orice persoana.

„Acidul hialuronic este o substanta proprie organismului, care are capacitatea de a atrage apa in locul unde este prezent

si in acest fel poate umple santurile diverselor depresiuni anatomice. Procedura se realizeaza in aproximativ 20 de minute, sub anestezie locala si este foarte usor de suportat. In plus efectul este imediat, edemul si coloratiile sunt minime, iar fata poate fi machiata la scurt timp”, explica dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica.

Dj Harra a decis sa apeleze la serviciile unui medic estetician pentru a scapa de cearcane. Din cauza muncii sale, vedeta obisnuieste sa puna muzica noapte in cluburi, iar cearcanele si-au facut aparitia inevitabil.

Pentru a scapa de ele, bruneta s-a lasat pe mana doctorului si in cateva minute problema s-a rezolvat. Imediat dupa tratament DJ Harra a observat o atenuare a ridurilor fine si a santurilor de sub ochi, pielea i s-a luminat, imaginea de ansamblu fiind extrem de naturala.

Ultimele stiri

Parteneri