joi, noiembrie 26, 2020
Elena Oceanu

Pentru a scăpa de aspectul neplăcut de coajă de portocală, doamnele și domnișoarele sunt dispuse să se supună unor procedee dureroase și să cheltuiască sume enorme, totuși unul din cele mai eficiente remedii poate fi pregătit acasă, folosind ingrediente naturale.

Potrivit HealthyFoodHouse.com, secretul folosit de brazilience și apreciat chiar și de dermatologi are la baza cafeaua. Cofeina reduce edemul din jurul celulelor adipoase, lăsând pielea fină și elastică.

Scrubul cu cafea este cu adevărat miraculos și vă va ajuta să scăpați de celulită în numai câteva săptămâni. Iată care sunt termenii-cheie care definesc eficiența acestui tratament:

Antioxidanți
Cafeaua este o sursă importantă de antioxidanți, compuși care neutralizează efectul radicalilor liberi, oferind pielii un aspect tânăr și ferm.

Exfoliere

Toate procedeele de înfrumusețare trebuie să includă și exfoliere. Scrubul cu cafea elimină celulele moarte și reziduurile, oferind pielii un aspect proaspăt și radiant.

Circulație sanguină

Cofeina din cafea îmbunătățește circulația sanguină, reducând aspectul de coajă de portocală.

Textura pielii
Cafeina este un vasodilator natural, stimulează constricția vaselor de sânge, care se întind și se tonifiă. Rezultatul este o textură a pielii îmbunătățită.

Iată cum se prepară cel mai eficient scrub anti-celulitic:
Ingrediente:

  • 1 ceașcă cu cafea măcinată
  • 1 ceașcă cu zahăr
  • 1 ceașcă cu ulei de măsline

Metodă de preparare:
Adăugați toate ingredientele în blender și mixați la viteză medie până obțineți un amestec omogen, cu o textură fină. Depozitați scrubul într-un borcan cu închidere ermetică.

Utilizare:

Intrați la duș, iar după ce v-ați spălat cu săpun sau gel de duș, aplicați scrubul insistând pe zonele problemă. Masați folosind mișcări circulare timp de câteva minute.
Procedura ar trebui repetată de 2-3 ori pe săptămână.

 

Parteneri