Sari la conținut

Cum să scapi de toate toxinele din corp peste noapte, prin tălpi

Plasturii de detoxifiere sunt plasturi lipicioși, care se aplică pe talpa piciorului și care se pun în fiecare noapte înainte de a merge la culcare. Ei curăță organismul de toxine dăunătoare. Rezultatele acestora sunt uimitoare. A doua zi dimineața, când te trezești, trebuie doar să îi dezlipești și vei observa că sunt mai închiși la culoare, ceea ce înseamnă că au absorbit toxinele dăunătoare din organism. Te vei simți plină de energie!

Acești plasturi de detoxifiere au fost folosiți în Japonia pentru prima dată. Stilul nostru pasiv de viață afectează circulația sângelui, mai ales la nivelul picioarelor, gleznelor și în jurul zonei inferioare a picioarelor. Acesta este motivul pentru care acești plasturi de detoxifiere trebuie să fie plasați sub picioarele noastre, pentru a îmbunătăți circulația sângelui.  Acest tip de metodă de detoxifiere este foarte utila și te va face să te simți mai bine, mai puțin obosită și te va scuti de durere în întregul corp. Puteți cumpăra acești plasturi din magazin sau îi poți face chiar acasă la tine!

Citeste si:

Uite rețeta pentru plasturii de detoxifiere făcuți în casă! Continuarea pe elli.ro. 

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.