miercuri, septembrie 28, 2022

Dacă ești la dietă nu înseamnă că ai cătușe și lanțuri și că atunci când ieși în oraș, un ofițer de poliție va sta mereu pe capul tău să îți spună ce să comanzi. Tu decizi asta. Iar dacă la nota de plată începi să te simți vinovată trebuie să îți reamintești următoarele lucruri

  1. Faci exerciții de 3 ori pe săptămână și în majoritatea timpului mânânci multe fructe și legume și eviți prăjelile și sosurile.

O dată pe săptămână ai voie să trișezi și să mânânci ce poftești. Oricum, a doua zi sau pentru restul săptămânii acele calorii în plus vor fi deja arse, iar dieta nu va fi întreruptă

Te-ar mai interesa: Dr. Mihaela Bilic: Acesta e singurul supliment pe ...

2. Prietenii tăi te judecă

Probabil ți s-a întâmplat o dată sau de două ori să ieși în oraș, să îți comanzi friptură cu cartofi la cuptor, iar prietenii tăi să îți reamintească că ești la dietă. Este timpul să ai o discuție despre viața ta personală și alegerile pe care le faci. Sunt alegerile tale și nu ar trebui să dai socoteală nimănui.

3. Bucură-te de ceea ce mânânci

Nu trăi cu vina că s-ar putea depune pe șolduri. Bucură-te de ceea ce mânânci pentru a avea satisfacția maximă. Nu există alimente bune și rele. Exista doar exces și moderație.

A.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private