joi, august 5, 2021

Termenul medical folosit pentru glezne și picioare umflate este edemul. Există mai mulți factori care contribuie la această condiție, inclusiv ședințele prelungite în care stai jos sau stat prea mult în

picioare. În cazuri mai grave, acesta poate fi rezultatul unei afecțiuni medicale care stă la baza artritei, insuficienței venoase, cheagurilor de sânge și bolilor de rinichi. Acesta poate fi, de asemenea, cauzat de un dezechilibru hormonal, sarcină, obezitatea,  infecție și medicamente. Scapă simplu de picioarele umflate cu aceste remedii total naturale!

Edemul este retenția de lichide în țesuturile corpului. Acesta afectează membrele, în special picioarele.

Simptome ale edemului

  • piele crăpată sau piele stralucitoare
  • balonare
  • tumefierea țesutului sub piele
  • pielea care rămâne

    dantelată după ce ai apăsat ceva timp pe ea

Odihneste-ți picioarele

Ședințele prelungite pot duce la constricția vaselor de sânge în zonele taliei și genunchilor. De aceea este recomandat să te întinzi pe spate și să stimulezi fluxul de sange în partea de jos a corpului. Este de asemenea important să iei pantofi corespunzători în picioare.

Gheaţă

Pune comprese reci pe picioare, iar vasele de sânge se vor strânge și fluxul de sânge se va duce direct către inimă. Asigurați-vă că țineți gheața nu mai mult de 10 minute. Continuarea pe elli.ro. 

Ultimele stiri

Parteneri