luni, octombrie 3, 2022
Igiena zonei intime este foarte importanta pentru sanatatea fiecarui om. Probabil nu exista vreo femeie care sa nu se fi confruntat macar o data in viata cu o infectie in zona genitala. Candida este una dintre cele mai frevente afectiuni cand vine vorba despre probleme femine.Folosirea bicarbonatului de sodiu pentru tratarea candidozelor este secretul reusitei!
Candida albicans este un agent patogen fungic care, in cantitati mici, intregeste flora intestinala a fiecaruia dintre noi. Ciuperca se intalneste, de regula, atat in cavitatea bucala si in gat, cat si in interiorul si in preajma organelor genitale.
In conditii normale, populatiile de candida din organism sunt slab definite numeric si sunt tinute sub control de functia imunitara. Pe fondul deficientelor imunitare, insa, ciuperca se inmulteste necontrolat, putand genera chiar probleme grave de sanatate. Continuarea pe lyla.ro. 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private