Sari la conținut

Cum să slăbești opt kilograme doar cu ajutorul cafelei. Fără nicio schimbare în dietă

Nu poți concepe să-ți începi ziua fără o ceașcă de cafea? Trebuie să știi că această licoare aromată, pe lângă faptul că este un puternic energizant, poate deveni și o adevărata ”armă” împotriva grăsimii.

Cafeaua verde, adică cea neprăjită, stimulează arderea rapidă a grăsimilor, deci poți să dai jos kilogramele în mod sănătos, fără să ții diete stricte.

Cafeaua verde conține acid clorogenic ce stimulează arderea grăsimilor din organism, împiedică formarea de noi depozite grase și reduce absorbția de zahăr.
Cel mai recent studiu despre noua modalitate de a slăbi a fost publicat în „Diabetes, Metabolic Syndrome and Obesity Journal” și arată că subiecții au slăbit până la opt kilograme în numai 12 săptămâni.
Cei 16 participanți la studiu au pierdut kilogramele fără ca, timp de 22 de săptămâni, cât a durat studiul, să își modifice dieta sau să facă mai mult sport decât înainte.
O altă concluzie a oamenilor de știință este că 400 de mg de extract de boabe de cafea verde luate înainte cu 30 de minute de mic dejun sau prânz, timp de două săptămâni, te pot ajuta să slăbești două kilograme în două săptămâni.
Pentru a te bucura de rezultate vizibile, trebuie să bei o ceașcă de cafea verde cu jumătate de oră înainte de micul dejun și de prânz. Nu este recomandat să bei cafea seara, chiar dacă este verde, pentru că ai putea avea probleme cu somnul.
Atenție! Cofeina poate cauza insomnie, nervozitate și neliniște, probleme ale stomacului, greață, stări de vomă, un ritm accelerat al bătăilor inimii și al respirației etc. Cantitățile mari de cofeină pot cauza, de asemenea, dureri de cap, anxietate, agitație și bătăi neregulate ale inimii.
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.