Sari la conținut

Cum sa te hidratezi adecvat, in functie de tipul de ten

In scopul utilizarii acelor produse cosmetice care se potrivesc tipului tau de ten este important sa-ti cunosti pielea sa le descoperi pe acelea care-i fac bine cu adevarat. In acest sens, afla cat mai multe informatii despre cremele hidratante si beneficiile acestora si opteaza, in final, pentru aceea care va reusi sa-i ofere pielii hidratarea mult dorita, dar si sa-i redea elasticitatea si stralucirea.

Fie ca este vorba de machiaj sau de o ingrijire de rutina, analizeaza-ti atent tenul, intrucat neglijarea acestui aspect poate crea o serie de probleme iremediabile. Informeaza-te si bucura-te de sfaturile extrem de utile primite, care te vor ajuta sa-ti creezi un ritual zilnic de ingrijire a pielii in deplina concordanta cu tipul tau de ten.

TENUL USCAT

Acest tip de piele si anume tenul uscat, poate fi sensibil la conditiile de deshidratare la care este supus involuntar, dar si la o serie de fenomene meteorologice extreme.

Lipsit de umiditatea adecvata se poate deteriora mai usor decat tenul mixt sau gras, motiv pentru care va trebui sa-i furnizezi elementele nutritive necesare pentru a-i spori rezistenta la soare, vant, poluare si alti factori nocivi.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel