joi, septembrie 24, 2020

Soarele iti afecteaza pielea mai mult decat ai crede, asa ca daca vrei sa porti machiaj atunci cand faci plaja fara ca apoi sa ai probleme de sanantate, de tipul iritatiilor sau eruptiilor cutanate, ar fi bine sa respecti urmatoarele reguli.
– Foloseste mereu un blush de culoare deschisa pentru ca astfel pielea ta se va scalda mai bine si mai uniform in razele soarelui, fara sa provoace pistrui. Cremele de soare foarte puternice si inchise la culoare, pot sa provoace de multe ori aparitia pistruilor si aparitia petelor pe piele.
– Inainte de aplicarea machiajului, daca esti pe plaja, asigura-te ca tenul tau este cat se poate de hidratat. Poti face foarte usor acest lucru folosind o serie de servetele umede, cu PH neutru, inainte sa aplici orice tip de machiaj.
– Foloseste un rimel care daca intra in contact cu apa sa nu cumva sa iti afecteze ochii si pielea pleoapelor. In acest sens, cel mai indicat este sa folosesti un rimel care nu este casant si care nu se “coaculeaza” in crapaturile pielii de la pleaope.
Continuarea pe Lyla.ro

Parteneri