Sari la conținut

Cum să-ți albești dinții acasă?

Pe lângă periajul regulat și folosirea aței dentare, anumite alimente te pot ajuta să îți albești dinții. Iată care sunt acestea:

Nucile și migdalele îndepărtează placa dentară și petele de pe suprafața dinților, datorită conținutului de proteine ​​și de grasimi sanatoase.

Lămâile : clătește-ți gura cu suc de lamaie, o dată pe săptămână. Lămâia este un bun agent de albire.

Bananele : frecarea dinților cu coajă de banană timp de două minute poate ajuta la albirea lor, deoarece conține minerale esențiale.

Perele : ronțărirea perelor elimină bacteriile care cauzează respirație urât mirositoare. Producția de salivă crește atunci când mănânci pere și spală resturile alimentare.

Laptele și iaurtul sunt foarte bune pentru dinți deoarece îi întărește și îi face mai curați și mai albi.

Lămâia și bicarbonatul de sodiu : adaugă o lingură de bicarbonat în sucul de la o lămâie și freacă dinții cu acest amestec. Lasă-l apoi pe dinți timp de un minut după care clătește. Încearcă acest remediu o dată pe săptămână și urmărește cum dintii tăi devin din ce în ce mai albi în mod natural.

Brânza : consumul de brânză crește producția de salivă, care la rândul său, luptă împotriva bacteriilor care cauzeaza pete pe dinți.

Merele : protejează gingiile, iar conținutul lor ridicat de apă crește producția de salivă, care ajută la anihilarea bacteriilor.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel