marți, martie 2, 2021

Pentru barbati este de cele mai multe ori dificil sa isi dea seama exact care sunt lucrurile pe care le doreste o femeie. De multe ori, lipsa lor de intuitie sau cunostinta poate duce la despartiri pe care niciunul dintre cei doi parteneri ai unui cuplu nu si le doreste.

Cu toate acestea, este necesar sa recunoastem ca si femeile poarta o mare vina in ceea ce priveste exprimarea dorintelor pe care le au iar barbatii ajung sa greseasca fara sa isi dea seama in astfel de cazuri.

Oricum ar fi, exista o serie de trucuri la care barbatii pot apela oricand pentru a face ca femeia de langa ei sa fie aproape tot timpul binedispusa si implicit sa se gandeasca de doua ori atunci cand este pe care de a starni un scandal care ar putea duce eventual la despartire.

Iar aceste trucuri se aplica la absolut toate femeile si functioneaza de fiecare data.

Astfel, iata ce trebuie sa-i faci femeii ca sa fie mereu fericita si sa nu te paraseasca niciodata.

  1. Fa tu micul dejun! Desi pentru unii barbati acest lucru pare sa fie de neimaginat, odata ce vor incerca sa faca acest lucru, partenera de viata va gandi ca barbatul ei este atat de indragostit de ea incat in fiecare dimineata isi doreste sa o faca fericita. Iar micul dejun este unul dintre cele mai bune moduri de a demonstra asta.
  2. NU ii spune niciodata ca s-a ingrasat. Chiar daca s-a ingrasat, minte-o! Isi va da seama singura ca a luat in greutate atunci cand va incepe sa probeze haine nepurtate de ceva vreme si isi va da seama ca nu ii mai vin. Va aprecia ca, din punctul tau de vedere, a ramas la fel de subtire ca atunci cand v-ati cuplat si ii va fi prea rusine sa iti reproseze ca ai mintit-o. Daca ar face asta, ar insemna ca recunoaste ca a luat cateva kilograme in plus.

 

Continuarea pe Lyla.ro

Ultimele stiri

Parteneri