sâmbătă, martie 6, 2021

Aproximativ 70% dintre femei sunt nemultumite de marimea sanilor lor, arata un studiu realizat de International Journal of Sexual Health. Cu toate acestea, multora dintre ele le este frica de operatia de marire a sanilor cu ajutorul siliconului. Din fericire, există și metode naturale de mărire a sânilor:

Exerciții

Nu există nici un dubiu asupra faptului că exerciţiile  sunt cea mai simplă şi cea mai sigură metodă pentru mărirea sânilor. Unul dintre exerciţii este împingerea palmelor, spun experţii. Împingeţi palmele una în cealaltă şi menţineţi pentru cinci secunde. Vă relaxaţi şi repetaţi de încă zece ori. Flotările sunt, de asemenea, eficiente pentru mărirea și tonifierea sânilor.

 

sani

Dieta

Unele alimente cresc nivelul hormonilor precum estrogenul sau prolactina care pot modifica mărimea şi forma ţesutului mamar. Unele dintre aceste alimente sunt cele derivate din soia precum brânza tofu sau laptele de soia. Moderaţia este însă cuvântul de bază în ceea ce priveşte consumul acestor alimente, deoarece excesul poate cauza cancer mamar.

Deşi, nu există dovezi clare potrivit National Institute of Health consumarea produselor pe bază de soia poate duce la creşterea sânilor.

Masajul

Masajul zilnic al sânilor crește aportul sanguin în zona respectivă contribuind astfel la tonifierea țesuturilor, la regenerarea și funcționarea corespunzătoare a acestora. Mișcările trebuie să fie lente, circulare.

Yoga

exercise-yoga-relaxingmusic

 

Yoga întarește mușchii peretelui abdominal, musculatura pieptului și ajută la menținerea armonioasă a sânilor.

Ultimele stiri

Parteneri