miercuri, septembrie 29, 2021
Dacă suferi de artrită sau de dureri ale articulațiilor, iar medicamentele nu îți sunt de ajutor, iată un remediu destul de eficient care are la bază oțetul de mere.
Amestecă oțetul cu șase căni de

apă caldă. Bagă apoi picioarele sau mâinile în amestec. Dacă ai probleme la nivelul gâtului, poți înmuia o cârpă pe care să o aplici pe zona dureroasă.

O altă soluție pentru tine este să amesteci oțetul cu ulei din măsline sau din cocos. Doza trebuie să fie de 2 linguri de oțet la o linguriță de ulei. Amestecă bine, apoi aplică mixul pe zonele care te dor. Masează și lasă-l să acționeze, astfel încât durerea să fie ameliorată. Dacă urmezi tratamentul în mod regulat, vei observa efectele sale benefice într-un timp foarte scurt.
Oțetul de mere poate fi băut ca să prevină artrita! Amestecă între

una și trei linguri de oțet cu un pahar de 200 de ml de apă sau cu orice tip de suc de fructe. Încearcă să consumi amestecul de trei ori pe zi, de preferat înaintea fiecărei mese.

Pentru rezultate optime, urmează tratamentul extern odată cu cel intern!
Oțetul de mere este o alegere grozavă pentru calmarea durerilor de articulații, însă are și alte întrebuințări. El este un antioxidant grozav, care ajută corpul să elimine toxinele.

Ultimele stiri