Sari la conținut

Cum să-ți purifici sângele de toxine. Remediul de la Mama Natură

Fluxul optim al sângelui se menține prin toate formele de mișcare, prin hrană și hidratare. Dar principalul impact asupra modului în care sângele ”funcționează” este dat, firește, de alimentația corectă și completă, care oferă elementele nutritive vitale pentru sistemul circulator, în ansamblul lui.

Organismul are propriul mecanism de detoxifiere care filtrează constant sângele pentru a elimina componentele care sunt periculoase pentru sănătate, însă există și remedii de la ”mama natură” care purifică sângele.

Cum să-ți purifici sângele de toxine. Remediul de la Mama Natură

”Sângele verde”, un suc natural, care are proprietatea de a purifica sângele de toxine, datorită substanțelor chimice cu efect detoxifiant.

Cum prepari „sângele verde” acasă?

„Sângele verde” este denumirea atipică pentru sucul din iarnă de grâu. Deși puține persoane cunosc informații despre iarba de grâu, această plantă este ideală într-o cură de detoxifiere.

Iarba de grâu poate fi crescută acasă, într-un ghiveci, sau poate fi cumpărată din magazinele naturiste, unde se găsește sub formă de pudră sau capsule. Sucul din iarbă de grâu are un gust intens, așa că putem adăuga puțină zeamă de lămâie, miere de albine, castravete sau fructe.

Dacă intenționezi să începi o dietă de detoxifiere pentru primăvară, după o iarnă întreagă în care ai mâncat tobă, cârnați, șorici și caltaboș, te sfătuim să alegi sucul din iarbă de grâu, beneficiile sale asupra organismului uman sunt nenumărate.

Sucul din iarbă de grâu, ideal pentru detoxifiere

Iarba de grâu este o sursă bogată în enzime, aminoacizi și antioxidanți puternici. De altfel, ea conține vitaminele A, C, E, K, fier, magneziu, calciu, fosfor, zinc, glutation (un antioxidant important pentru creier), potrivit CSID.

Astfel că, planta minune are efecte imediate asupra organismului nostru, precum:

  • scade colesterolul rău din sânge și crește nivelul de colesterol bun HDL;
  • ameliorează inflamațiile; (100 ml de suc din iarbă de grâu zilnic poate ameliora inflamațiile intestinale. De asemenea, clorofila din suc poate preveni apariția inflamațiilor.)
  • ideal pentru persoanele care vor să slăbească; (sucul din iarbă de grâu reduce pofta de mâncare, astfel putem pierde rapid kilogramele nedorite. Ticaloidele, subtațe chimice din iarba de grâu, oferă senzație de sațietate.)
  • reglează glicemia; (un pahar cu suc din iarbă de grâu reglează cantitatea de zahăr din sânge, însă persoanele diabetic trebuie să discute cu medicul de familie înainte de a bea așa ceva)
  • ajută ficatul să elimine toxinele acumulate;
  • previne constipația, balonarea, gazele intestinale și disconfortul abdominal;

Efecte adverse ale sucului din iarbă de grâu

  • Nu trebuie să abuzăm de acest suc de detoxifiere deoarece poate cauza dureri de cap, greață, diaree și dureri abdominale.
  • Femeile însărcinate și mamele care alăptează NU au voie să bea suc din iarbă de grâu FĂRĂ să ceară sfatul medicului de familie.
Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel