luni, octombrie 3, 2022

Specialistii va recomanda sa tineti post negru timp de 72 de ore sa va fortificati organismul si sa dati jos kilogramele in plus! Va stimulati regenerarea sistemului imunitar daca tineti post negru timp de 72 de ore! Consumati doar apa! Va ajuta sa dizolvati grasimea in exces din corp!

Nu este nici un secret faptul ca sistemul imunitar este unul dintre cele mai importante parti ale corpului. Fara un sistem imunitar rezistent, sunteti vulnerabili la fiecare bacterie sau virus cu care veniti in contact pe parcursul zilei. Acest lucru este deosebit de periculos daca lucrati cu copiii, persoanele in varsta sau alte persoane care vin in contact frecvent cu oameni bolnavi.

Te-ar mai interesa: Profită de Revelion să îți faci plinul de sănătate...

Cu toate acestea, exista mai multe modalitati prin care va puteti intari sistemul. Cercetari recente in domeniul imunitatii au descoperit un nou mod de regenerare a organismului chiar si pentru cei cu sistemul imunitar profund afectat.

Iata care sunt provocarile la care este supus sistemul imunitar
Sistemul imunitar este ca un muschi. Pentru a ramane puternic, trebuie sa-l exersati. Acest lucru inseamna ca expunerea la virusi si boli il ajuta. Acest lucru se intampla in mod natural, pur si simplu prin interactiunea cu oamenii.

Cu toate acestea, sistemul imunitar poate deveni suprasolicitat. In cazul in care sistemul imunitar este in mod constant bombardat de boli acestea il coplesesc, devine mai slab. Ca urmare, devine mai sensibil la boli pe care alte persoane ar putea sa le depaseasca.

Te-ar mai interesa: Valentina Pelinel dezvăluie secretul soțului său. ...

Secretul pentru a regenerarea sistemului imunitar
Cele mai recente cercetari privind regenerarea sistemului imunitar vin de la Universitatea din California de Sud. Pentru a studia regenerarea imunitatii, au observat pacientii care trec prin sedinte de chimioterapie pentru tratarea cancerului. Dupa cum probabil stiti, acesti oameni au un system imunatar extrem de vulnerabil, deoarece chimioterapia slabeste sistemul natural de aparare al organismului impotriva bolilor.

Te-ar mai interesa: Horoscop 4 octombrie. Vărsătorii au o energie imen...

Stim din batrani ca trebuie sa ne hranim organismul ca sa-l vindecam. Cu toate acestea, cele mai recente cercetari spun exact opusul. Cercetatorii au descoperit ca postul negru timp de 72 de ore, fortifica sistemul imunitar. In plus, postul incurajeaza de fapt sistemul imunitar sa se regenereze.

Rezultatele acestui studiu au fost culese din studiile pe soareci si din studiile clinice la om. Cercetatorii spera ca acest post poate fi aplicat si la oamenii sanatosi, nu doar la cei care sunt bolnavi.

Te-ar mai interesa: Bahmuțeanu vrea un copil noul soț. Cât mai așteapt...

Repausul alimentar permite organismului sa se concentreze asupra odihnei si vindecarii, cele doua aspecte importante pe care este bine sa ne concentram cand suntem bolnavi. Daca vreti sa aplicati aceasta tehnica, nu tineti postul negru mai mult de 72 de ore. In aceasta perioada de timp, puteti bea apa pentru a va hidrata corpul si pentru a incuraja vindecarea.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private