Sari la conținut

Cum scapi de energiile negative. Ai nevoie de un singur OU

ritual cu ou
sursa foto bing
energii negative

Ritualul de curățare al oului în apă este considerat de către șamani, vrăjitori, fitoterapeuți, printre alți referenți ai magiei albe, ca fiind unul dintre cele mai eficiente ritualuri de purificare a energiilor rele.

Vrăjitorii și experții în ritualuri de curățare a trupului și a spiritului recomandă efectuarea ritualului oului sacru în apă de fiecare dată când simțiți stagnare sau când simțiți că aveți un ochi rău asupra voastră sau că invidia altor persoane față de voi vă negativizează energia.

De ce să faci ritualul oului sacru, conform lui Mhoni Vidente?

Se recomandă să faceți acest ritual într-o zi de marți și/sau vineri. Oul trebuie să fie de preferință un ou de găină, de culoare roșie și trebuie să fie la temperatura camerei, ritualul nu trebuie făcut niciodată cu un ou rece.

În cuvintele lui Mhoni Vidente și din punct de vedere metafizic, șamanul afirmă că „bolile nu există, ele sunt doar simple energii negative care pătrund în corp și obstrucționează complet organele sau invalidează energia pozitivă pe care o are cineva”.

Pas cu pas pentru a efectua curățarea completă a ouălor în apă

Elimină orice energie negativă provenită din invidie sau din ochiul rău. Fie prin practici oculte care vă doresc răul, fie prin laude superficiale din partea celor care vă doresc în secret succesul.

 • Obțineți un ou roșu sau de culoare roșie, care trebuie să fie la temperatura camerei și nu la frigider.
 • Umpleți un recipient cu apă și adăugați puțină sare. Se sugerează, de asemenea, să adăugați apă sfințită pentru a crește potența ritualului.
 • Adăugați în apă diferite parfumuri și loțiuni pentru a întări curățarea. Cu cât folosiți mai multe parfumuri sau arome, cu atât mai repede oul va absorbi energiile negative.
  Treceți oul din cap până în picioare, trasând corpul în formă de cruce. Faceți acest proces în timp ce rostiți Tatăl Nostru.
  Faceți mișcări circulare pe ceafă și pe frunte cu oul.
 • După ce treceți oul pe tot corpul, spargeți oul în apă.
 • Spuneți energiilor negative să plece și aruncați oul într-un bol cu apă. Poți spune: „Uite-ți sarea și ți se duce și ghinionul”.
 • Așteptați ca oul să se formeze și urmăriți dacă se formează bule, ceea ce indică faptul că acesta absoarbe energiile negative.
 • Aprindeți o lumânare, de preferință roșie, și puneți în ea un parfum personal pentru un plus de putere. Spuneți Tatăl Nostru.

Dacă nu vedeți rezultate rapide, repetați procesul timp de trei zile la rând, fie marțea, fie vinerea.

 • Leagă-ți o panglică roșie în jurul încheieturii mâinii sau gleznei stângi cu trei noduri pentru a te ajuta să alungi negativitatea.
 • Puneți o bucată de scorțișoară în portofel sau pe piciorul stâng pentru protecție.
 • După curățare, freacă-ți tot corpul cu apă sfințită pentru a îndepărta energiile negative.
 • Dacă doriți, puteți pune puțină tărie pe tălpile picioarelor pentru protecție împotriva demonilor sau a spiritelor rele.
 • Efectuați acest ritual timp de trei zile la rând sau trei zile de marți sau vineri, după caz.

Ritualul oului în apă oferit de Mhoni Vidente este unul dintre cele mai complete ritualuri pentru a deschide drumurile, a îmbunătăți norocul, a vindeca ochiul rău, a tăia cu invidia care blochează energia bună și a atrage astfel norocul, bogăția, iubirea și prosperitatea.

 

 

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel